BAKAN ALBAYRAK, PASTIRMA DOĞRAYIP İKRAM ETTİ

BAKAN ALBAYRAK, PASTIRMA DOĞRAYIP İKRAM ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Kayseri programı kapsamında Bürüngüz Camii’nde Cuma namazı kılıp, namaz sonrası esnaf Kazancılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Tezgahın arkasına geçip pastırma doğrayıp vatandaşlara ve beraberindeki  protokol mensuplarına ikram eden Bakan Albayrak   kendisine "Haneleri daha da yarıya düşürmenizi bekliyoruz" şeklinde seslenip faiz indirimi talep eden  esnafa, "İnşallah daha da düşecek. Dua edin" cevabı verdi.

Cuma namazını Bürüngüz Camii'nde kılan Albayrak, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Pastırmacı esnafını gezen Albayrak, hem pastırma yedi hem de kendi kestiği pastırmalardan beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ve kendisini takip eden basın mensuplarına ikram etti.

Medya mensuplarının  Kayseri mi,  Kastamonu pastırması mı? Hangisinin daha güzel ?sorusuna "Kayseri'ye gelip Kayseri pastırması yemeden olmaz. Türkiye'mizin bütün pastırmaları on numara ama Kayseri'nin pastırması bir başka. Kayseri'nin de Kastamonu'nun da pastırmaları güzel. Hepsi güzel” şeklinde cevap verdi.

Ziyarette bir esnafın faizlerin daha da düşürülmesini istemesi üzerine Albayrak, "İnşallah daha da düşecek, dua edin. Daha da düşüreceğiz." dedi.

Bakan Albayrak, basına kapalı olarak  Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'nı ve Ak Parti İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek Kayseri programını tamamlayıp ilimizden ayrılırken, hiç şüphesiz hafızalarda yer edinen en önemli komu bankalarının faizleri tek haneli rakamlara indirecek olması olurken, mobilya sektörü ile ilgili gelecek günlerde gelecek güzle haberlerde merak edilmeye başlandı.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti