BAKAN ÖZHASEKİ VE BAŞKAN ÇELİK KAYSERİSPOR´DA

BAKAN ÖZHASEKİ VE BAŞKAN ÇELİK KAYSERİSPOR´DA

ÖZHASEKİ, ?HER KESİM TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´u ziyaret etti.

Ekonomik anlamda sıkıntı çeken ve lig sıralamasında gerileyen Kayserispor´a AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, moral ziyaretinde bulundu.

Kayserispor´un U21 Takımı ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde tesislere gelen Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Kulüp Başkanı Erol Bedir ile görüştü.

Ziyaret öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: ?Hepimizin sevdası olan Kayserispor´u ziyarete geldim. Bir taraftan başkanımızın yeniden göreve gelişini tebrik etmek hem de yıllardır beraber çalıştığımız Ertuğrul hocamıza başarılar dilemek için geldik. Önümüzdeki günlerde öyle inanıyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri, başkanımızın gayretleri ve Ertuğrul hocamızın birikimi ile bu takımı çok yukarılara taşıyacaklardır. Zaman zaman istediğimiz sonuçlar oluyor. Benim kulüp başkanlığımız döneminde, küme düşürdüğümüz de oldu, çıkardağımızda oldu. Bunlar olağan durumlardır. Önemli olan Kayserispor´un iyi yerlerde olmasıdır. Orta Anadolu´nun tam ortasında, kendi dinamikleri öne çıkaran Kayserispor´un sporda da öne çıkması gerekiyor. Bunun için önemli olan şehrin Kayserispor´a sahip çıkması gerekiyor. Öyle ki iyi de bir teknik direktörümüz var. Şehrimizin önde gelenleri takıma sahip çıkmalıdır. Başka türlü başarı gelmiyor. Spora destekten kaçınmak olmaz. Futbolda da şehrimizin Kayserispor´a destek olmalı. Başkanımız ve hocamıza hepimiz destek olmalıyız. Destek sadece Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde desteği ile olmaz, her kesimin buraya el atması gerekiyor.?

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı