BAKAN ÖZHASEKİ, KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDE

BAKAN ÖZHASEKİ, KOCASİNAN BELEDİYESİ´NDE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesini ziyaret ederek hem Çözüm Merkezi´nin işleyişi hakkında bilgi edindi hem de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte 116 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesini ziyaret ederek hem Çözüm Merkezi´nin işleyişi hakkında bilgi edindi hem de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte 116 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´yi belediye hizmet binasında misafir eden Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi´nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi´nin vatandaş ile belediye ve belediye başkanı arasında bir iletişim köprüsü olduğunu belirterek, ?Kocasinan sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın, talebi burada kayıt altına alınıyor ve ekiplerimiz hızlı bir şekilde gereken hizmeti yerine getiriyor? diye konuştu.

Bakan Özhaseki´ye ziyareti sırasında eşlik eden Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, çözüm merkezinin ardından seminer salonuna geçerek, Kocasinan´ın mahallelerinde görev yapan 116 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Muhtarlar günü dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmada sözlerine ?Muhtarlar gününüz hayırlı olsun? diye başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Genç jenerasyon Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, yıllardır belediye meclis üyeliği yaptı. Beraber çalıştığımız dönemde belediyeciliği çok iyi kavradı. Bu belediyeciliğin iki ayağı var. Birisi çalışıp, millete hizmet etmektir. Milletin beklentisini yerine getirip, şehri, bir adım daha ileri taşımaktır. Diğeri ise, insan ilişkisi yani gönül kazanmaktır. Ayrıca kurumlarla birlikte el birliği verip, şehir için çalışılırsa o şehir daime büyür. Kayseri bunun en büyük örneğidir. Kayseri, kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin yeridir. Şimdi de teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve milletvekilleri arkadaşlarımızla bir uyum içindeyiz. Sık sık bir araya gelip, Kayseri için hizmet üretiyoruz.? diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise muhtarların Muhtarlar Gününü kutlayarak, ?Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, belediye başkanlığı olarak 21 yıldır şehre hizmet etti ve her girdiği seçimde de oy oranını yükselterek seçildi. Ne zaman Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki´nin kapısını çalsak, 21 yılın vermiş olduğu tecrübeyle bize hep rehber olmuştur. Bizler de bu tecrübeyi kullanarak Kayseri´nin daha modern olması için çalışacağız. Görevi devir aldığımdan itibaren muhtarlarımızla birlikte el ele verip, Kocasinan´ımızı daha da güzelleştirmek ve değiştirmek için gayret ediyoruz. Bu kapsamda ilk olarak teknoloji imkanlarımızı kullanarak Çözüm Merkezi projemizi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızla iletişim köprüsü görevi gören Çözüm Merkezimizin yazılımı yüzde yüz belediye personelimiz tarafından yapılmış bir sistemdir.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle verip, Kocasinan´ımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz? diye sözlerini noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da