BAKAN ÖZHASEKİ: ?HİÇBİR MESLEK, SUÇ İŞLEME LÜKSÜ VERMEZ?

BAKAN ÖZHASEKİ: ?HİÇBİR MESLEK, SUÇ İŞLEME LÜKSÜ VERMEZ?

Büyükşehir Belediyesince Beyazşehir Mahallesine yapılacak olan Sosyal Yaşam Merkezi´nin temeli törenle atıldı?

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği temel atma törenine semt sakinleri yoğun şekilde ilgi gösterirken törende konuşan Bakan Özhaseki "Terörle mücadelede hiç kimsenin kimliğine bakılmaz. Gazeteciler tutuklanıyor diyorlar. Hiçbir meslek, teröre destek vermeye fırsat vermemeli. Hiçbir meslek, teröre destek verme, suç işleme lüksü vermez. O da bölücülük yapmasın, teröre bulaşmasın kardeşim" ifadesini kullandı?
Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi´nin temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Merkez İlçe KaymakamlarI, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İL Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı , İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Daire Başkanları ve çok sayıda semt sakini iştirak etti?
Temel atma Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in açılış konuşması ile start verirken Çelik temeli atılan tesisin 10 milyon liraya mal olacağını belirtti? Sosyal yaşam merkezinin 200 bin nüfusa hitap edecek bir tesis olduğunun da altını çizen Başkan Çelik Tesisin çalışanlar için akşam da açık olacağını belirterek şunları kaydetti.. ?Beyazşehir Mahallemize yapacağımız sosyal yaşam merkezi adeta beş yıldızlı bir tesis olacak. 9 bin 530 m2 inşaat alanına sahip Sosyal Yaşam Merkezi bodrum, zemin ve 1. Kattan oluşacak. Tesisin 1. katında bölgenin ihtiyacı düşünülerek yapılan 1000 metrekarelik çok amaçlı bir salon bulunacak. Ayrıca yine birinci katta vatandaşlarımızın çeşitli faaliyetler yapabileceği 8 adet atölye yer alacak. Binanın Zemin katına ise Bay ve Bayanlara ayrı ayrı hizmet verecek olan 2´şer adet 185 m2 alanlı kapalı yüzme havuzu, 150 m2 alanlı fitness salonu ve170 m2 alanlı plates ve yoga salonu yapıyoruz. Sosyal Yaşam Merkezimizin içinde olduğu gibi dışında da spor yapma imkanı olacak. Merkezin dışında basketbol sahası ve tenis sahası ile yeşil alanlar inşa edeceğiz. Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezimiz 9 milyon 100 bin liraya mal olacak?
Yaklaşık 10 milyon TL´ye mal olacak içinde spor salonları, kurs alanları, düğün salonu, sergi salonu, 8 derslik ve atölye, kadın, erkek ve çocuklar için yüzme havuzları, bahçesinde de basketbol, voleybol, futbol sahalarının bulunacağı sosyal tesisin temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentte belediye hizmetlerinin iyi olduğunu kaydetti... Depreme hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Özhaseki, terörle mücadele çalışmalarına değinerek şunları söyledi: "Bu toprakların altında da üstünde de bir oynaklık var. Altta depremler oluyor, üstte de birçok hainlikler var. Hamd olsun, şehirlerde terörü temizledik, kırsalda dağdaki temizlik çalışmaları sürüyor. Bir de hain FETÖ çıktı, darbe girişiminde bulundu. Bu devlet bunları eğitmiş, memur yapmış. Mağduriyet edebiyatı yapanlar var. El insaf. Biz çok titiz çalışıyoruz. Bir taraftan da DEAŞ çıktı. Suriye´de her türlü terörist var. Dünyaya demokrasi veren ülkeler, geçmiş olsun deyin. Ama demiyorlar. Ne diyorlar, Erdoğan niye gitmedi? O kadar asker gönderdik, silahla insanlar tarandı ama niye Erdoğan hala duruyor, diyorlar. Yıllardır bize insanlık dersi vermeye çalışanlar, Suriyeliler bize gelmesin diye her yolu deniyorlar. Sonra Türkiye´ye, Suriyeliler Avrupa´ya gelmesin diye para vereceklerini söylüyorlar. Ha geldi, ha gelecek diye uyutuyorlar. Terörle mücadelede hiç kimsenin kimliğine bakılmaz. Gazeteciler tutuklanıyor diyorlar. Hiçbir meslek, teröre destek vermeye fırsat vermemeli. Hiçbir meslek, teröre destek verme, suç işleme lüksü vermez. O da bölücülük yapmasın, teröre bulaşmasın kardeşim. Bize düşen bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek, birlik ve beraberlik içinde yaşantımızı sürdürmek."
Sözlerinin sonunda İstikrar için anayasa değişikliğinin gerekli olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, "Şimdi herkes 16 Nisan´ı bekliyor. Bu sistem işte istikrarı getirecek" diye konuştu?
Konuşmaların tamamlanmasının ardından sosyal merkezin temeli, Bakan Özhaseki ve törene iştirak eden diğer protokol üyeleri tarafından butona basılarak atıldı.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti