BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

"FETÖ´YÜ TEMİZLEYECEK AK PARTİ´DEN BAŞKA BİR KURUM YOKTUR"

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki  Tokat´ta  tertiplenen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı´na iştirak  etti?  Bakan Özhaseki toplantının açılışında gerçekleştirdiği konuşmada  "FETÖ´yü temizlemek kolay değildi. Bizden başka da temizleyecek bir Allah´ın kulu, ortam, kurum, bir parti de yoktu. Çok şükür o da temizlendi."ifadesini kullandı?

Tokat´ta  gerçekleştirilen  Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı´nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet Özhaseki   Cumhuriyet tarihinde ve ondan önceki medeniyetlerde de birçok zorluklar yaşanıldığını ama son üç yıldaki zorluğun hiçbir dönemde olmadığını vurguladı.

Gezi olayları, parti kapatma davaları, 17/25 Aralık darbe girişiminden bahsetmediğini anlatan Özhaseki sözlerini  şöyle  sürdürdü?  "Bunların her biri bir engel, bir zorluktur ama bir PKK belası var. Bu PKK belası dışarıdan ayar verilen, para verilen, silah verilen, akıl verilen, dünyanın en eski, vahşi kabilelerinde kalmamış derecesinde cani, güya sosyalist olduğunu söyleyen ama kapitalistlerin kucağına oturmuş bir teşkilat. Bunlar senelerdir ülkede insanlara kan kusturuyorlardı. Seçime bağımsız parti gibi girip AK Parti´yi iktidardan düşürüp öz yönetimler ilan ederek paçavralarını bayrak diye asarak bağımsızlık peşinde koşuyorlardı. Kocaman bir plan vardı. Arkasında dev ülkeler, akıl, para... Bunlarla mücadele ettik. Hamdolsun, ülkemizin içi temizlendi. Dışarıda şimdi temizlik yapılıyor. Rabb´im Mehmetçiklerimize yardım etsin. Bizler de onlara yardım edenlerden oluruz inşallah. Ülkemizin bekası için önemli bir iş bu."

Sözlerinin  sonunda  ülkenin bir FETÖ belası atlattığını  hatırlatan Bakan  Özhaseki, bunun vücudu adeta kanser uru gibi sardığını vurgulayıp,onu ameliyatla attıklarını, vücudu da tedavi ile yeniden hayata döndürdüklerini  vurgulayarak "Hepimize gelmişler, sırıtık yüzle ´hizmet ehliyiz´ diyerek ama bildiğimiz İslami kaideleri ters düz eden, inandığımız ne varsa hepsinin dışında işler yaparak örgütlenmiş yapı. FETÖ´yü temizlemek kolay değildi. Bizden başka da temizleyecek bir Allah´ın kulu, ortam, kurum bir parti de yoktu. Çok şükür, o da temizlendi." ifadelerini kullandı.

Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet Özhaseki´nin  yanı sıra  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Tokat milletvekilleri Coşkun Çakır, Zeyid Aslan ve Celil Göçer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Metin Polat ile Karadeniz Bölgesi´ndeki il, ilçe ve belde belediye başkanları da iştirak  etti?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"