BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

?TÜRKİYE OLARAK EN BÜYÜK VE EN ÖNEMLİ FUAR´DA VARIZ? ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa´nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı´na katıldı. Fuar alanından TRT Haber´in canlı yayınına bağlanan Bakan Özhaseki, ?Biz,Türkiye olarak bu en büyük ve en önemli Fuar´da varız. Biz, burada dünya devleri ile yarışıyoruz. Şehirlerimiz de projelerimiz de yarışıyor.? değerlendirmesinde bulundu.
Fuar alanında İstanbul standının bir tarafında Paris standının, bir tarafında da Londra standının olduğunu kaydeden Bakan Özhaseki, İstanbul´un en önemli konumda bulunduğunu ifade etti.
Bakan Özhaseki, ?Bu boğaz manzarası dünyanın başka bir yerinde yok. Aslında İstanbul gibi bir şehir de başka bir yerde yok. Onunla yarışacak bir şehir de yok? dedi.
Türkiye´nin fuar´da 23 firmayla temsil edildiğini belirten Özhaseki, ?Burada yer alabilmek önemli, çünkü dünyada bu işle uğraşan, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren en önemli firmalar var.? şeklinde konuştu. Bakan Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti: ?Bu fuar alanında gayrimenkul sektöründe proje üreten, yapım işiyle uğraşan tüm aktörler var. Böyle bir alanda Türkiye´nin 23 firmayla bulunması, son dönemde gelmiş olduğumuz büyümeyi ve kalkınmayı da gösteriyor diye düşünüyorum. Biraz önce tüm firmalarımızı tek tek gezdik ortaya koydukları projeler dünyanın dört bir yanından gelen ve ismini her duyduğumuzda hayranlıkla baktığımız şehirlerin projelerinden aşağıda değil. Dolayısıyla Türkiye önemli işler yaparak böyle bir arenaya çıkıp kendini gösteriyor bundan da mutluluk duyuyoruz.?
İnşaat sektöründe Çin´den sonra Türkiye´nin geldiğini vurgulayan Bakan Özhaseki, ?Şu anda dünyanın önde gelen en önemli 250 firmasından 42´si Türk Firması.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da