BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

?İMAM HATİP GENÇLİĞİNİN DEVLETİ İLE BİR SORUNU YOK?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri programının ilk gününde Melikgazi Belediyesince yaptırılan Belsin Melikgazi Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu´nun açılışını da gerçekleştirdi? Açılışta konuşan Bakan Özhaseki ?28 Şubat sürecinde imam hatipleri kapatmak için neler yapmadılar ki? Hepsi vatana sahipler. Devletine küfretmiyorlar. Devlete küfür edenlerin hepsi üniversite mezunudur. İmam hatip gençliği okuyor ve önüne bakıyor. Devleti ile bir problem yok? değerlendirmesinde bulundu?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri programının ilk gününde Valilik ziyaretinin ardından hız kesmeden rotayı Melikgazi Belediyesince Belisin´de yaptırılan İmam Hatip Orta Okulu´na çevirdi?
İmam Hatip Orta Okulu´nun açılışı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile start verdi ? Ve ardındna Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi...
Kürsüye gelerek eğitim yılının son gününde yeni bir okul kazanmanın keyfini yaşayan semt sakinleri ve katılımcılara seslenen Bakan Özhaseki, " 28 Şubat sürecinde imam hatipleri kapatmak için neler yapmadılar ki? Hepsi vatana sahipler. Devletine küfretmiyorlar. Devlete küfür edenlerin hepsi üniversite mezunudur. İmam hatip gençliği okuyor ve önüne bakıyor. Devleti ile bir problem yok. Dersinize çalışın ve başarılı olun ki üniversite güzel bölümler okuyup vatanınıza hizmet ediniz." ifadelerini kullandı.
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında Doğu´da büyük bir yangın olduğunu dikkat çekerek "Doğu´da büyük bir yangın var. Devlet kudretli elini onların yüzüne vurdu. Ayağa kalkacak halleri kalmadı. Hakimiyet kurmaya çalıştıkları 12 ilçe şimdi pırıl pırıl oldu. Orada evsiz kalanlar var. Şimdi onlara devletin şefkat kucağını açması lazım. Bakan arkadaşlarımızın hepsi oradalar. İftarlarını sürekli orada açıyorlar" diye konuştu.
Konuşmaların tamamlamasının ardından TEOG sınavında Türkiye birincisi olan 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Adem Eren Uyanık´a hediyesini takdim eden Bakan Özhaseki Melikgazi İlçesi genelinde okulların başarılı öğrencilerine bisiklet dağıtımına eşlik etti?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı