BAKAN KURUM

BAKAN KURUM

AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaretler için şehrimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Ak Parti İl Başkanlığında özel deftere yapılan yatırımlar konusunda  il başkanı ve belediye başkanlarına çalışmalarından dolayı  teşekkür etti.

Programda bir açıklama yapan Ak Parti İL Başkanı Şaban Çopuroğlu; Sayın Bakanımızın Kayseri´ye ziyaretleri ile birlikte bereketli bir gün yaşadık. Sayın Bakanımız sahada inceleme fırsatı da buldu, yapılan yatırımlar ve çalışmaları. Devam eden projeler ve hedeflerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk dedi.

Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da; Sayın Bakanımız Kayseri de yapılacak yatırımları yerinde inceleyerek karar verecek ekibi ile bura bulunması sebebi ile kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´da; Bugün gerçekten Kayseri´de olmaktan çok büyük bir memnuniyet duydum. Burada şehrin geleceği için yapılması gerekenleri bizzat giderek gördük. Mutlu ve huzurlu bir şekilde buradan ayrılacağım. Şehrin geleceği adına ve vatandaşlarımızın yaşam şartlarını yükseltmek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifesto çerçevesinde Millet Bahçesinden, kentsel dönüşüme, atık su, yağmur suyu, düzenli depolama, şehir ile ilgili, yaşam ile ilgili yapılması gereken her şeyi yapacağımız planlama çerçevesinde öncelik sırasına göre yapmaya gayret göstereceğiz. Bu noktada Kayseri gerçekten marka şehir. Kayseri´nin bu safhaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılacak işlerin Ankara´da takipçisi olacağız.  Bir teşekkürde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik başkanımıza olacak. 4 yıllık süreçte vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve daha yaşanabilir bir çevre düzenlemesi yapılması adına ve bu şehre çok katkıları oldu. Aynı zamanda il başkanlığından Melikgazi Belediye Başkanlığına şimdide Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Memduh Büyükkılıç a da ayrıca  teşekkür ediyorum. Biz Kayserinin yanındayız. Kayseri´ye verilecek her türlü desteği vereceğimizi belirtiyor. Var gücümüzle çalışıp önce millet önce memleket diyerek tüm Kayseri de Ak Belediyeciliği bir kez daha anlatacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile 31 Martta seçime katılacak ve katkı verecek teşkilatlarımıza ve çalışanlarına şimdiden Allah kolaylık versin diyorum dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da