BAKAN ELİTAŞ : ?SAĞLIK GÖNÜLLÜSÜ DENİLİNCE AKLA

BAKAN ELİTAŞ : ?SAĞLIK GÖNÜLLÜSÜ DENİLİNCE AKLA

MEMDUH BAŞKAN GELİR?

Melikgazi Belediyesince Mimarsinan - Behçelievler Mahallesi´nde yaptırılacak olan ve yaklaşık 100 bin kişiye hizmet verecek semt polikliniğinin temeli Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın da katıldığı törenle atıldı? Temel atma töreninde konuşan Bakan Elitaş ?Kayseri´de sağlık gönüllüsü denilince ilk akla gelen ilk isim Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç´tır. Kendisine ve ekibine şehrimiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ve 30 Ekim´de bu polikliniğin açılışını yapacağımızı şimdiden müjdeliyorum? ifadesini kullandı?
Melikgazi Belediyesince Mimarsinan - Behçelievler Mahallesi´nde yaptırılacak olan ve yaklaşık 100 bin kişiye hizmet verecek semt polikliniğinin temeli atma törenine Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Vali Orhan Düzgün, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu Belediye Başkanları, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, Ak Parti İl Başkanı H.Cahit ÖZDEN Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, muhtarlar, Sağlık Gönüllüleri ve semt sakinleri iştirak etti?
Temel atma töreninde konuşan Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan sözlerine temeli atılan Semt Sağlık polinikliği için Başkan Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ederek başladı ve ?Belediye yol yapar, park yapar, çevre düzenlemesi yapar. Melikgazi Belediyesi okul yapar, spor salonu yapar ve sağlık merkezleri yapar. Sağlık kuruluşların çevre düzenlemesi yapar, halk ve çevre sağlığı için yatırım ve hizmetler sunar. Sağlık camiası olarak başkanımıza minnettarız? değerlendirmesinde bulundu?
Hekim kimliğinin de etkisi ile sağlık hizmetlerine ayrı bir önem veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında ilçe sınırları içerisinde Melikgazilileri ilgilendiren sağlıklı ve modern bir yaşanılabilir şehir için sağlık, eğitim ve spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak ?Sağlık yatırım ve hizmetleri önceliklerimiz arasındadır. Bölge halk ile yaptığımız toplantılarda hep bizden sağlık merkezi talep etmişlerdir. Bugün temelini atıyoruz. Sonbaharda da açılışını gerçekleştireceğiz? ifadesini kullandı?.
Temel atma törenin onur konuğu Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ise konuşmasında Başkan Büyükkılıç´a övgüler yağdırarak ?Kayseri´de sağlık gönüllüsü denilince ilk akla gelen isim Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç´tır ? dedi ve ekledi? ?Birey ve toplum sağlığı çok önemlidir. Bu açıdan sağlık yatırım ve hizmetleri hükümetimizin ön çalışmalarında yer almaktadır. Nitekim kamu hastaneleri, bölge hastaneleri ve semt sağlık merkezleri ile hizmeti tabana yayarak sunuyoruz. Bugün 100 bin kişiye hitap edecek olan ve 7 mahalleyi kapsayan bölge semt sağlık merkezinin temelini atıyoruz. Hayırlı olsun. Sağlık merkezi inşa edecek firma yetkisi 30 Ekim için tarih verdi. Demek oluyor ki 30 Ekim´de bu sefer açılış için buradayız.?
Temel atma töreni Melikgazi Belediyesinin geleneksel tatlısı aşurenin ikramı ile noktalanırken, katılımcılar şimdiden 30 Ekim için gün saymaya başlamıştı bile?.
HABER: C.ÜSTEN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı