BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAPAÇA

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAPAÇA

TEK BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ KAYSERİ'DEN OLACAK”

7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimlerinde Kayseri'den Bağımsız Milletvekli olmak için yola çıkan Muhammet  Emin Karapaça, medya grubumuzu  ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karapaça, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak,” Meclisteki tek bağımsız milletvekili Kayseri'den olacak” değerlendirmesinde bulundu…

Kay Grup'u ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında haber ekibimize bilgiler veren Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Muhammet  Emin Karapaça, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, İlk olarak bir seçim aracı aldım. Üzerine ses sistemi kurdum. Sonrasında el broşürlerini yaptırarak dağıttım. Sözlerini kendim yazdığım seçim şarkısı hazırladım. Sonrasında seçim beyannamesi hazırladım. Arkasından da yaptığım hazırlıklar sonrası seçim arabamla mahalle,  köy, ilçe geziyorum. Bayağı yol kat ettim. Özellikle Kayseri şehir merkezinde gezmediğim yerler kalmadı. İlçe gezilerinde vatandaşın teveccühü çok güzeldi” diye konuştu..

Sokaktaki Vatandaş'ın her ne kadar siyasetle ilgilenmiyor gibi gözükse de zihin olarak siyaseti yakından takip ettiğine vurgu yapan Karapaça sözlerinin devamında  halkın bazı partilere karşı tepkili olduğunu iddia ederek  Vatandaşta isteksizlik bir soğukluk gördüm. Özellikle Yahyalı' da ve Develi'de bazı partilere karşı bayağı soğuk gördüm. Bünyan' in halkı şimdiden kararını vermiş gibi gördüm. Pınarbaşı' nda ise daha farklıydı. AK Parti ile MHP arasında tatlı bir rekabet söz konusuydu” ifadelerini kullandı.

7 Haziran genel seçimlerine yönelik çalışmalarıma sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Karapaça, Kayseri genelinde adaylığımı az çok duydular ve desteklerini verdiler. Gidemediğim yerlere gideceğim. Son seçime 15 gün farklı bir takvim izleyeceğim. ‘Bağımsız adaya nasıl oy verilir' şeklinde çalışmalar yürüteceğim. Seçim pusulasında partilerden sonra bağımsız birinci sırada benim. Buna yönelik propaganda yapacağım. Çalışmalarımı hızlandıracağım. İnşallah Kayseri'den bağımsız aday meclise göndereceğiz” dedi.

Haber ekibimize seçim çalışmasıyla ilgili verdiği bilgiden sonra Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Muhammet  Emin Karapaça, seçim için hazırlamış olduğu minibüse binerek, seçmene ulaşmak adına yoluna devam etti…



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı