BABAMIN DAMARLARINDA ARTIK TÜRK KANI VAR

BABAMIN DAMARLARINDA ARTIK TÜRK KANI VAR

Nevşehir´in Kapadokya bölgesini ziyaretinde rahatsızlanan Meksika vatandaşı Enrique Gudino Magana´nın oğlu Luis Enrique Godino, "Tedavide babama kan verdiler. Babamın damarlarında artık Türk kanı var" dedi.

Nevşehir´in Kapadokya bölgesini ziyaretinde rahatsızlanan Meksika vatandaşı Enrique Gudino Magana´nın oğlu Luis Enrique Godino, "Tedavide babama kan verdiler. Babamın damarlarında artık Türk kanı var" dedi.

Meksika´nın Ankara Konsolosu Eduardo Villa Molina, Kapadokya gezisi sırasında rahatsızlanan ve Kayseri Şehir Hastanesi´nde tedavi gören Enrique Gudino Magana´yı ziyaret etti. Magana´nın sağlık durumu hakkında, hastane yetkililerinden bilgi alan Konsolos Eduardo Villa Molina, hastanede incelemeler yaparak, verilen hizmet kalitesinden memnun olduğunu ifade etti.

Kayseri Şehir Hastanesi´nde tedavi gören Meksika vatandaşı Enrique Gudino Magana´nın oğlu Luis Enrique Gudino, "Türkiye´deki hastaneler hakkında bilgi sahibi değildik. Fakat babamın rahatsızlığı nedeniyle gelmiş bulunduğumuz Kayseri Şehir hastanesi teknik donanım olarak mükemmel durumda. Branşında uzman doktor kadrosu ve tecrübeli sağlık personeli ile babamın sağlığına kavuşması için çok büyük özveri göstererek bizlere yardımcı oldular. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki artık bizim ikinci vatanımızdır" dedi.

Gudino, "Babamın sağlığının düzelmesinden sonra döneceğimiz ülkemizde Türkiye ve Kayseri Şehir Hastanesi hakkında olumlu düşüncelerimizi paylaşacağız.Çok şanslıyız ki böyle mükemmel bir hastanede güler yüzlü çalışanlar arasındayız çok kaliteli hizmet alıyoruz. Ayrıca babama tedavide kan verdiler. Babamın damarlarında artık Türk kanı var. Bu durumdan da burada olmaktan da çok mutluyuz" diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İHA

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da