BABALARININ ÖLÜMÜNÜN 12. YILINDA BOYDAK KARDEŞLER

BABALARININ ÖLÜMÜNÜN 12. YILINDA BOYDAK KARDEŞLER

AŞEVİNDE YEMEK DAĞITTI


HACI BOYDAK AŞEVLERİNİ ZİYARET ETTİ
?AŞEVLERİMİZ İLE ŞEHRİMİZE KATKIDA BULUNUYORUZ?
Kayseri´de ilk aşevini bundan 20 yıl önce İstikbal adına açan Boydak Holding, aradan geçen sürede 4 noktada, günde 4 bin kişiyle sofrasını paylaşır hale geldi. İstikbal Aşevi´ni ziyaret eden ve aşevinde ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Kayseri´de şehir nüfusunun son dönemde Suriye kökenli mültecilerin gelişiyle birlikte arttığına dikkat çekerek, ?Gün dayanışma günü. Hiçbir Kayserilinin, ne sebeple olursa olsun Kayseri´ye gelmiş tek bir kardeşimizin bile ekmeksiz, susuz kalmasını istemeyiz. Bünyemizdeki 4 aşevi ile soframızı açmaktan, ekmeğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak İstikbal Aşevini Ziyaret Etti? Hacı Boydak, Boydak Holding tarafından kurulan ve 20 yıldır her gün yüzlerce Kayseriliye dört çeşit yemek veren İstikbal Aşevi´ni ziyaret ederek, aşevi misafirlerine eliyle yemek dağıttı. Boydak Holding´in her gün toplam 4 bin ihtiyaç sahibi ile ekmeğini paylaştığını, şehrin dört ayrı noktasında bulunan aşevleri aracılığıyla binlerce kişiye dokunduğunu belirten Hacı Boydak, ?Bizim için bu aşevleri asla sadece insanların karnını doyurduğu yerler olmadı. Aşevlerimiz bizim için aynı zamanda sosyal dayanışma konusundaki hassasiyetimizi ortaya koyan; şehir huzuruna ve kent yaşamına destek olmamızı sağlayan önemli birer araç oldu? değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri´de şehir nüfusunun son dönemde Suriyeli mültecilerin gelişiyle birlikte arttığını hatırlatan Hacı Boydak, ?İnsanların kendi evlerinden uzakta olması onlar için de, yüreği insan sevgisiyle dolu herkes için de son derece sarsıcı. Şehrimize kadar gelen insanlarla ekmeğimizi paylaşarak onlara destek vermeye çalışıyoruz. Gün dayanışma günü. Hiçbir Kayserilinin, ne sebeple olursa olsun Kayseri´ye gelmiş tek bir kardeşimizin bile ekmeksiz, susuz kalmasını istemeyiz. 20 yılda kurduğumuz 4 aşevi ile soframızı açmaktan, ekmeğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz? ifadesini kullandı?
Boydak Holding´in aşevlerini kurumsal sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde açtığını ifade eden Boydak, ?Herkesin bildiği gibi hem dinimiz hem de Türk halkı yardımlaşmayı sever. Unutmayalım ki ?Komşusu açken tok yatan bizden değildir´. Biz de aşevi için girişimde bulunurken bu bilinçle hareket ettik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bu tür sosyal yardımları toplumsal barış için yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bugün bu ziyaretimde bir kez daha gördüm ki, burada paylaşmanın, aynı sofra etrafında buluşabilmenin lezzeti bambaşka? diye konuştu?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ