AYHAN AVCI TAKIMINA GÜVENİYOR

AYHAN AVCI TAKIMINA GÜVENİYOR

?GALATASARAY MAÇINDAN SONRA DAHA DA UMUTLANDIM?

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol´un Baş Antrenörü Ayhan Avcı, takımına güveniyor. Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Avcı, ?Ben, umudumu hiç kaybetmedim. Galatasaray maçından sonra daha da umutlandım. Söz veriyorum, sezon sonunda iyi yerlerde olacağız´ dedi.

Bellona Kayseri Basketbol, ligin 8.hafta mücadelesinde Beşiktaş´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Baş Antrenör Ayhan Avcı gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar yoğun tempoya sahne oluyor. Avcı, özellikle istediklerini yapamayan oyuncularına sert uyarılarda bulunuyor. Avcı, Beşiktaş karşılaşmasını kazanarak, galibiyet serisine başlamak istiyor.

Takımın durumu ve Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Ayhan Avcı, şöyle dedi: ?Galatasaray maçında yenildik, ancak çok iyi mücadele ettik. Bunlar bizim için önemli. 7-8.haftada ritim yakalayacağımızı biliyorduk. Galatasaray maçında şanssızlık yaşadık. Play-off´u bilmem ama 2-3 haftaya kadar seri galibiyetler almaya başlayacağız. Takım içerisinde değişikliklerde yapacağız. Şuan için onayını aldık. Ocak ayı itibariyle iki ya da üç oyuncumuz olacak. Ondan sonra daha iyi bir takım olacağız. Aralık ayında da alabileceğimiz kadar maç almamız gerekiyor. Hedefimiz 5-6 maçla bitirmekti. İlk yarıyı 4-5 galibiyet ile tamamlarsak, ikinci yarıda çok galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Umudumu hiç kaybetmedim ve Galatasaray maçından sonra daha da umutlandım. Bu sezonun kötü bitmeyeceğinin sözünü verebilirim. Tabii önemli olan galibiyet serisine başlamamız gerekiyor.?

Transfer konusunda gerekli çalışmalar yapıldı diyen Avcı, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Transfer için isimleri belirledik. Şuan için bu isimleri söyleyemem. 1-2 içinde belli olacak. Bunun dışında transfer yasağımız var, bunu kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu kaldırıp, hukuksal olarak yolumuzu açmamız gerekiyor. Ön kötü ihtimalle Ocak ayı başında yeni takım haline geleceğiz. Kaliteli isimleri takımımız da göreceksiniz.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu