AYBABA’DAN ADALET ÇIKIŞI

AYBABA’DAN ADALET ÇIKIŞI

“GOL VERİLMEYEN POZİYONLARA İYİ BAKILMALI”

Süper Lig’in 13. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba, ‘Adalet istiyoruz’ dedi.

Süper Lig’de 13.hafta geride kalırken HES Kablo Kayserispor, Antalyaspor karşılaşmasında ‘VAR’a takıldı ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Aybaba, şöyle deid: “Maçı kazanma arzumuz üst düzeyde. 'Ama doğru yaptığımız bazı şeylerden uzaklaşırsak, maçı kazanmak ihtimalimiz ortadan kalkar' demiştim. Nitekim ilk yarıda söylediklerimi yaptılar. Öz güvenleri üst seviyedeydi. Çok basit hatalar yaptılar. Skorun 2-0'a gelmesindeki en büyük etken bizim bu davranışlarımızdı. Oyuncularım öz güvenle oynadılar. Basit hatalar yaptık sahada. En büyük eleştirim bizim pozisyon hatalarımızdı. Oyunun temposu ikinci yarı değişti. Attığımız ve sayılmayan gollerden sonra tempomuz yükseldi ama. O pozisyonlara iyi bakmak lazım. Biz bir şey göremedik.”

Adalet istediklerinin altını çizen Aybaba, sözlerini şu şekilde sürdürdü: s“Verilmeyen gol pozisyonlarına iyi bakmak lazım. Bize karşılaşmalarımızda hatalar yapılıyor. 3 maçtır bizim karşılaşmalarımızda bize karşı hatalar yapılıyor. Karşı takımada hata yapılmasın herkes hak ettiğini alsın. İyi irdeleyip doğru bakıp hakem arkadaşları doğru yönlendirmek lazım. Çok emek var. Büyük mücadele veriyoruz. Bu kadar basit olmamalıdır.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’