AYBABA VE ÖĞRENCİLERİNE HAKEM ÇELMESİ

AYBABA VE ÖĞRENCİLERİNE HAKEM ÇELMESİ

HES KABLO KAYSERİSPOR 1–2 KONYASPOR

HES Kablo Kayserispor’a hakem çelmesi. Sarı-kırmızılı ekip, 14.haftada konuk ettiği Konyaspor’a hakemin destek ve katkıları ile 2-1 mağlup oldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Çimen ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yaptı.

8. dakikada sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında, Lennon'un pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Campanharo'nun sert vuruşunda, kaleci Sehic meşin yuvarlağı çeldi. 29. dakikada Campanharo'nun ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti. 37. dakikada sağ taraftan Campanharo'nun kullandığı kornerde altı pas üzerinde oluşan karambolde Pedro Henrique'nin kafasından seken top direkten döndü. 45+1.dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında, Lennon’un ortasında ön direğe doğru hareketlenen Kvrzic, Jevtovic ile mücadelesinde yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Pedro Henrique, topu ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı, Kayserispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

64.dakikada daha önce sarı kartı bulunan Aaron Lennon, maçın hakeminden ikinci sarı kartını gördü ve oyundan ihraç edildi. 76.dakikada ceza sahasındaki Abdulkerim'in şutu kaleci İsmail'den döndü. Dönen topu korner çizgisine yakın bölgede önünde bulan Shengelia, topu boş kale yerine taca gönderdi. 82. dakikada Jevtovic'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta yerde seken topu kaleci İsmail kontrol etmeyi başardı. 89. dakikada İsmail'in Hadziahmetovic’e yaptığı hareket sonrası VAR’a giden hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Uğur, takımına beraberliği getiren golü kaydetti ve skor 1-1 oldu. 90+8. dakikada Guilerme'nin sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa bekletmeden vuran Jevtovic meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 2-1 oldu. Bariz hakem hatalarına maruz kalan Kayserispor, Konya karşılaşması ile bu durum ile bir kez daha yüzleşmiş oldu.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’