AVUKATLAR´DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ´NE

AVUKATLAR´DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ´NE

50 BİN LİRALIK YARDIM MALZEMESİ?

Kayseri Barosu avukatlarınca Bayırbucak Türkmenlerine yönelik olarak başlatılan yardım kampanyasında toplanan 50 binlira değerindeki yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere dualarla yola çıkartıldı?
Baro başkanlığında yapılan yardım kampanyası hakkında açıklama yapan başkan Konaç yardım miktarının 50 bin TL olduğunu belirtti. Konaç konuyla ilgili şu bilgileri verdi.
Uzun bir süredir yoğun bombardıman altında ve zorlu kış şartlarında hayatta kalma mücadelesi veren Suriye´deki Türkmen kardeşlerimize kayseri barosu olarak başlattığımız yardım kampanyası sonucunda kışlık bot, mont, kuru gıda ve çeşitli erzaklardan oluşan tırımızı, Hatay´ın yayladağ bölgesine göndermek üzere uğurluyoruz.
Bayırbucak´taki ve diğer Türkmen köylerindeki Türkmen kardeşlerimiz rejimin zulmü ve ağır rus bombardımanından kaçarak, kitleler halinde Türkiye´ye gelmiş sayısı yüz binlere yaklaşan kardeşimize devletimiz kucak açmış ve çeşitli kamplara yerleştirmiştir. Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yüz binlerce Türkmen kardeşimiz ağır kış şartlarında kamplarda yaşam mücadelesi vermektedir. Kardeşlerimizin bu zor zamanında kayseri barosu olarak bir tır dolusu çocuk montu, çocuk botu, kur gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemelerini yayladağ´daki kamplarda bulunan kardeşlerimize ulaştırmanın huzurunu ve onurunu birlikte yaşıyoruz. Zalime karşı mazlumun, kötülüğe karşı iyiliğin mücadelesini vermek için kayseri barosu olarak uzattığımız ele karşılık veren, başta kayseri barosunun avukatlarına ve tüm hayırsever arkadaşlarımıza kayseri barosu yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor