AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

ETKİNLİKLER AÇILIŞ TÖRENİ İLE BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen, İl Müdürlüğünce düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinliği açılış töreni yapıldı.

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan ve her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve bu alanda bilincin arttırılması amacı ile Avrupa’da bir çok farklı etkinliklerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na Ülkemizde de 81 il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak yapılan açılış töreni ile başladı.

İl Müdürlüğü Atatürk Spor Kompleksi Açık Saha’da yapılan açılış seremonisine Şube Müdürleri Antrenörler, Sporcular ve Sporcu Velileri Katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende sporcular stantları önünde sportif gösteriler düzenledi. Saat 11:00’da tüm Türkiye ile 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan Avrupa Spor Haftası etkinlik alanından canlı yayın ile alınan görüntüler Ankara Anıttepe Spor Kompleksi’nde kurulan sinevizyon ekranına yansıtıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Canlı yayında 81 ilden sporcuları selamladı.

İl Müdürlüğü Atatürk Spor kompleksi Yan açık sahada düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası açılış töreninde Tekvando, Halat Çekme, Jimnastik, Atletizm ve Okçuluk sporcularının yaptığı sportif gösteriler renkli sahnelere görüntü oldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev