AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA 1 ADIM KALDI

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA 1 ADIM KALDI

Mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor, Eurocup yarı final mücadelesinin rövanş maçında deplasmanda Botaş ile karşı karşıya geldi. Botaş’ın kendi saha ve seyircisi önünde oynanan Eurocup yarı final rövanş maçı nefesleri kesti. Karşılaşmayı Kaski 71-66 y

Eurocup’ta yarı finale kalma başarısı gösteren iki Türk takımından temsilcimiz Kaskispor ilk maçta Kadir Has Spor Salonunda 12 sayı fark ile mağlup ettiği Botaş’ın konuğu oldu. Final biletini almak için her iki takımında kıyasıya mücadele ettiği yarı final rövanş maçında temsilcimiz Kaskispor olağan üstü bir oyun sergiledi ve rakibine yenilmesine rağmen yarı final biletini aldı.

 

İki Türk takımın kozlarını paylaştığı maçta final biletini almak için her iki takım da olağan üstü bir performans sergiledi. İlk maçta kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Botaş’ı 12 sayı fark ile geçerek avantaj sağlayan temsilcimiz Kaskispor başa baş geçen mücadelede 71-66 skor ile mağlup olmasına rağmen final biletini alan taraf oldu. Adana’da oynanan maçta rakip Botaş taraftar desteğini de arkasına alarak ilk periyotta üstünlüğünü kabul ettirdi.

 

BOTAŞ 71 - KASKİSPOR 66

 

İlk periyot Botaş’ın 24-19’luk üstünlüğü ile sona erdi. 2.periyota da iyi başlayan rakip Botaş bu periyotta da üstünlüğünü devam ettirmek için pota altında kurduğu baskıyı sürdürdü ve 2.periyodu da 41-33 önde kapadı. 3.periyoda temsilcimiz Kaskispor daha derli toplu çıktı. Oyunda yavaş yavaş dengeyi sağlayan Kaskispor hızla aradaki sayı farkını da kapatmaya başladı ve durumu 54-44’e getirdi.

 

Son periyot ta maçın ipini eline alan Kaskispor rakibine pek fazla sayı şansı tanımazken sert savunması ve yüksek yüzdeli 3 sayılık atışları ile Botaş’ı geri püskürtmesini başardı. Eurocup yarı final rövanş maçında Botaş’a 71-66’lık skor ile mağlup olarak final biletini cebine koyan temsilcimiz Kaskispor, Uluslararası bir başarının da altına imza atmış oldular. (Spor Servisi)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı