AVCI´NIN YENİ SEZON PROGRAMI HAZIR

AVCI´NIN YENİ SEZON PROGRAMI HAZIR

HEDEF, TÜRK OYUNCULARIN PERFORMANSINI YÜKSELTMEK

20 Ağustos´ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımının Koçu Ayhan Avcı´nın yeni sezon programı hazır. Türk oyuncuların kondisyonunu yüksek tutmak isteyen Avcı, yabancı oyuncuların gelişi ile lig hazırlıklarını son sürat devam etmek istiyor.

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı 20 Ağustos´ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Sezon öncesi takım Baş Antrenörü Ayhan Avcı´nın programı belli oldu.

Yeni sezonda hem Türkiye liginde hem de Euroleague´de mücadele edecek olan AGÜspor, sezon hazırlığına 20 Ağustos´ta başlayacak. AGÜspor yerli oyuncular ile yeni sezonu açacak. Yabancı oyuncuları ise Eylül´de çalışmalara katılacak. Yabancı oyuncular takıma katılana kadar yerli oyuncuların performansını yükseltmek isteyen Baş Antrenör Avcı, yabancı oyunların takıma katılmasıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarının hızını artıracak.

Baş Antrenör Avcı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: ?Takıma yabancı oyuncu anlamında gerekli takviyeyi yaptık. Yerli oyuncuların durumuna göre belki bir yerli oyuncu transferi daha yapabiliriz. Bildiğiniz üzere, 20 Ağustos´ta yeni sezon çalışmalarımız başlayacak. Hazırlıklar kapsamında ilk hedefimiz, yerli oyuncuları kondisyonunu yükseltmek. Ardından eylül ayında yabancı oyuncuların gelişi ile çalışmalarımızı hızlandırarak, yeni sezon çalışmalarını tamamlayarak lige hazır olmak istiyoruz.? 



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam