Atletikspor’un eski oyuncusundan kötü haber

Atletikspor’un eski oyuncusundan kötü haber

Gözde’nin enkaz altında hayatnı kaybettiği açıklandı

Bir dönem Medipax Kayseri Atletikspor forması giyen ve voleybol müsabakalarında boy gösteren Gözde Öztürk’le birlikte aynı evde yaşayan Hatay Voleybol Takımı sporcularından Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın hayatını kaybettikleri duyuruldu.

İlimiz kadın voleybolunun temsilcisi olan Medipax Kayseri Atletikspor’un, 2019 yılında 2.Lig’deki mücadelelerinde kadrosunda yer alan Gözde Öztürk’ün hayatını kaybettiği açıklaması voleybol camiasında ve bir dönem formasını giydiği Atletikspor da hüzünle karşılandı. 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından enkaz altında kalan Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Hatay Voleybol Takımı’ndan yapılan açıklamada ise, voleybolculardan İrem Kurtoğlu'nu arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’