ATİLLA KART 4 BİN TL TAZMİNATA MAHKUM OLDU

ATİLLA KART 4 BİN TL TAZMİNATA MAHKUM OLDU

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’a açtığı tazminat davasını kazandı. Milletvekili Atilla Kart, geçen yıl Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki iddiaları araştıran Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülen

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir çok kez söylemlerinden dolayı tazminata mahkum ederek, Kayseri’deki fakir fukaraya tazminat paralarıyla sucuk dağıtırken, bir mahkumiyet kararıda Ankara’dan geldi.
6 Aralık 2011 tarihinde Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’den randevu istediğini, ancak kendisine randevu verilmediğini belirterek basın açıklaması yapan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart,  “ Sayın Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı bize randevu vermiyor. Milletvekiyle görüşmekten korkan, siyasi iktidarın ajanı” demişti.
Bu açıklamanın ardından milletvekiline cevap veren Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl ise “ Benden randevu talebi olmadı, telefonla görüşmek istendi ancak soruşturmanın selameti için iki tarafla da görüşmem doğru olmazdı. Bu nedenle de görüşmek istemedim. Sayın milletvekilinin hakkında dava açıyorum” demişti..
Ankara 24. Asliye Hukuk Mahkemesinde, Başsavcının avukatı tarafından “ Basın toplantısında ve gazetelere yansıyan  demeçlerinde  söylenen sözlerin davacının kişilik haklarını ihlal edip etmediği ve etmişse manevi tazminat miktarının  belirlenmesi hususunda” açılan dava sonuçlandı.
Mahkeme Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’ün milletvekili Atilla Kart tarafından kişilik hakkı ihlaline uğratıldığına; ayrıca 4 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor