ATAŞ´A

ATAŞ´A

TOMARZA´DA YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Tomarza´da Belediye Başkan adayı Osman Koç´un, seçim irtibat bürosu açılışında konuştu. Kalabalığa seslenen Ataş, ?Hani zengin size ortak gelecekti, hani Tomarza Alparslan gibi olacaktı? 4 yılın sonunda elinizi vicdanınıza koyun artık değişimin gelip, gelmediğine siz karar verin? dedi. ?Beka? söylemlerine de tepki gösteren Ataş, ?Bu beka dedikleri şey aslında birilerinin koltuk sorunu. Yaşanan sıkıntıları ört bas etmek için bu söylemi ortaya attılar, ama millet artık inanmıyor? diye konuştu.

İYİ Parti Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Tomarza Belediye Başkan adayı Osman Koç´un, seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Açılışa vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Burada kalabalığa seslenen Ataş, ?Tomarza´da  sadece 2 partinin ittifakı oluşmamış. Allah birliğinizi bozmasın. Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz, düşünüyoruz. Osman kardeşim il genel meclisi üyeliği, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yaptı. Her seferinde Tomarza´nın hakkını aradı. O Tomarza sevdalısı biri ve ben nerede olursa olsun onu destekliyorum ve her zaman yanında olacağım. Sizlerden de Osman kardeşime destek bekliyorum? dedi.

?HANİ ZENGİN ORTAK GELECEKTİ, HANİ TOMARZA ALPARSLAN GİBİ OLACAKTI??

Konuşmasında Büyükşehir yasası ile ilgili de değerlendirmeler de bulunan Ataş, yasa ilk çıktığında vatandaşlara sözler verildiğini, ancak gelinen noktada verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyledi. Ataş, şunları söyledi, ?2014 yılında yerel yönetimler yasası değişti. İktidar sahipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, adaylar geldiler ve hepinize o günlerde ?Tomarza , artık Alpaslan mahallesi gibi olacak. Emiruşağı köyü ve diğer köylerin Kayseri Cumhuriyet Meydanı´ndan farkı olmayacak. Oralarda ne varsa, buralarda da o olacak. Size zengin ortak geliyor´ dediler. Ben de o zaman ?Azrail oğlan dağıtıyormuş, bari  elimdekini almasınlar´ dedim. Geldiğimiz noktada ne değişti? Zengin ortak size ne getirdi, ne götürdü? Büyükşehir gelirlerinin yüzde 40´ını daha size gelmeden kesiyorlar. O kadar da vergilerden para alıyorlar. 4 yılın sonunda elinizi vicdanınıza koyun artık değişimin gelip, gelmediğini ya da nasıl olacağına siz karar verin. Artık Büyükşehir tüm köylerimize hizmet götürmek zorunda, çiftçiye hizmet götürmek zorunda. Zabıta hizmetini dahi vermek zorunda.?

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Tomarza Belediye Başkan adayı Osman Koç, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş ve İYİ Parti heyetine günün anısına Atatürk tablosu hediye etti. İkili daha sonra vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi ve çözüm önerilerini de anlattı. Diğer yandan Koç´un, ilçedeki seçim bürosu açılışına vatandaşların yanı sıra İYİ Parti ve CHP yöneticileri de katıldı. Açılışa gösterilen ilgi ve ortaya çıkan kalabalık da dikkat çekti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı