ATAŞ İLÇELERİN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

ATAŞ İLÇELERİN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ATAŞ, KAYSERİ’NİN VE İLÇELERİNİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’nin ve ilçelerinin sorunlarının çözümü için mücadelesini sürdürüyor. Sorunları gündeme taşıyan ve iktidarı sık sık uyaran Ataş, bu kez de yıllardır çözüm bekleyen ulaşım, tarım ve su sorunlarını Meclis gündemine taşıdı. İktidara seslenen Ataş, “Vatandaş sizden çözüm bekliyor” değerlendirmesinde bulundu.

İlimizin  sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, tarımdan hayvancılığa, işsizlikten yoksulluğa, ekonomiden diğer yaşanan sıkıntılara kadar her alanda sorunların takibini sürdürüyor. Ataş, bu kez de Meclis Başkanlığına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istemiyle verdiği soru önergesinde Develi ve Yahyalı arasındaki karayolunu sordu.

Yolun yapım işinin 2016 yılında ihale edildiğini,2017 yılında işin yapımına başlanıldığını belirten Ataş, ancak yolun söz verilen tarihte bitirilemediğine dikkat çekti. Ataş, “Yolun bitiş tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirtilen yol yapım işi halen devam etmektedir. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, yol yapım çalışmalarının uzamasının en önemli sebebi olarak, yolun bulunduğu konumdan fazlasıyla yükselmesini göstermektedir. Yolun yükselmesinden dolayı tarla fiyatları düşmekte, yolun bozukluğundan dolayı vatandaşlarımız araçları her gün sanayi de bakıma götürmektedir” diye konuştu.

Ataş, çalışmaların uzun sürmesinin bölgede yaşayan vatandaşları fazlasıyla mağdur ettiğini vurgulayarak, yolla ilgili Bakan’a şu soruları yönetti ve cevap istedi: Develi-Yahyalı arası yol yapım çalışmaları ne zaman tamamlanacaktır? 2016 senesinde ihale edilen ve 2017 yılında yapımına başlanan kısa mesafeli bu yolun bir türlü bitirilememesinin sebepleri nelerdir? Develi-Yahyalı yolunun yapımı esnasında projede ki hali dışına çıkılmış mıdır? Yolun bu kadar yükselmesinin sebepleri nelerdir? İhaleyi alıp yükümlülüklerini yerine getiremeyen firmalara her hangi bir yaptırım uygulanmış mıdır? Yol yapım işi kaç defa ihale edilmiştir?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı