ATAŞ, SANAYİ ODASI, ŞEKER FABRİKASI VE

ATAŞ, SANAYİ ODASI, ŞEKER FABRİKASI VE

SİVASLI DERNEKLER PLATFORMUNU ZİYARET ETTİ

Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, Sanayi Odası, Şeker Fabrikası ve Sivaslı Dernekler Platformunu ziyaret etti. Ziyaretlerde hedeflerini anlatan Ataş, ?Şehrin sorunlarının çözümü için çalışacağız. Yandaşa değil, vatandaşa yatırım yapacağız. Ayırmadan, kutuplaştırmadan, herkese eşit hizmet sunacağız. İnsanın ön planda olduğu projelere imza atacağız ? ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci´yi ziyaret eden Ataş, Kayseri´nin sorunlarını konuştu ve sanayicilerin taleplerini dinledi.

 ?SANAYİCİLERİN BEKLENTİLERİNİ KONUŞTUK?

Ülkenin ve Kayseri´nin kalkınmasında sanayicilerin önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Ataş, ?Her alanda üreten, ülkenin gelişmesine katkı sunan değerlere sahip çıkmalıyız. Bu kapsamda ziyaretimizde Kayserili sanayicilerimizin beklentilerini konuştuk. Yapılması gerekenleri masaya yatırdık? diye konuştu.

ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay´ı ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer´i de ziyaret eden Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ?Kayseri´de ki pancar üreticilerimizin sorunları ve istekleri noktasında bilgi alarak, istişarelerde bulunduk.Çiftçilerin sorunlarını ve çözüm yollarını konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Anadolu çiftçisinin daha iyi koşullarda üretmesi için önerilerimizi anlattık, hedeflerimizi konuştuk. İnşallah çiftçimiz hak ettiği noktalara gelecektir? dedi.

SİVASLI DERNEKLER PLATFORMU İLE GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDU

Diğer yandan Ataş, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Sivaslı Dernekler Platformunu da ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit hizmet sunmanın derdinde olacaklarını anlatan Ataş, ?Sivaslı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunlarını ve şehrimize ilişkin görüşlerini dinledik, dertleştik. Hep söylediğimiz gibi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimizde herkesin, her kesimin belediye başkanı olacağımızın ve sorunlarını çözmek için mücadele edeceğimizin sözünü verdik. Misafirperverlikleri ve ilgileri için Dernek Başkanımız Mehmet Birel ve dernek üyelerine çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte iyi günlere kavuşacağız. Ayırmadan, kutuplaştırmadan, gerginlikten uzak bir şekilde huzur içinde yaşayacağız, çalışacağız. Biz birilerinin değil, herkesin belediyesi olacağız. Betona, yandaşa değil, vatandaşa yatırım yapacağız. İnsanın ön planda olduğu projelere imza atacağız ? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı