ATAMAYANA ATARLAR!

ATAMAYANA ATARLAR!

PTT 1. Lig’de sezonun 4. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Kayseri Erciyesspor, sahadan 3-2 mağlup ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini aldı.

 Maçta 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan mavi-siyahlılar da moraller düşerken, Gaziantep temsilcisi ilk kez taraftarı önünde 3 gol bularak galip gelmenin sevincini yaşadı.

 

Kayseri Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından eli boş döndü. Sezonun 4.haftasına 7 puan ile 4.sırada giren mavi-siyahlılar oyuna iyi başlamalarına rağmen yakalanan 1-0’lık skoru koruyamadılar ve sahadan 3-2 mağlup ayrılarak ligin ilk yenilgisini tattılar.

Müsabakadan göze çarpan notlar ise şöyle; karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kayseri Erciyesspor oldu. İlk dakikalarla birlikte Erciyesspor, Kemal Okyay ile şansını denedi ancak Okyay topu kontrol edemedi ve sonuca ulaşamadı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde ise bu kez de Gohou, topu Gaziantep temsilcisinin kalesine kadar taşıdı ancak vuruşunu yapamadı. Bu pozisyonun ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağa kalktı ve top kaleci Behram’ın kontrolünde uzaklaştırıldı. 15.dakikada ise ev sahibi ekipte Ömer Yalçın kale önünde etkili bir atak geliştirdi ancak kademede Hüseyin araya girerek topu kornere çeldi. Kullanılan korner atışında ise Behram topu yine uzaklaştırmayı başardı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde ise kullanılan serbest vuruş sonrası Erciyesspor’da Kenan son çizgiye girdi ve kale önünde Gohou ile topu buluşturdu. Gohou bu topu düzgün bir vuruşla ağlara göndererek skoru 1-0’ taşıdı. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde ise Gaziantep ekibinden Ufuk Bayraktar sahneye çıktı ve sol kanattan girdiği ceza sahasında topa vurarak kaleci Behram’ın kapattığı köşeden durumu eşitleyen gole imza atarak ilk yarı skorunu da 1-1 olarak belirlemiş oldu.

GAZİANTEP B.B. 3-2 K.ERCİYESSPOR

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ev sahibi ekip baskılı oyun ile başladı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde ise kazanılan penaltı atışını Gaziantep’te Ramazan Altıntepe kullandı ve iki hamlede tamamlayarak skoru 2-1’e taşıdı. Bu dakikadan yaklaşık 1 dakika sonra ise bu kez Ömer Yalçın, kaleci Behram ile karşı karşıya kaldı ve topu filelerle buluşturarak durumu 3-1’e taşıdı. 57. dakikaya girilirken Gohou yeniden sahneye çıktı ve Erciyesspor’a umut veren golünü kaydetti. Bu gol ile Gohou kendisinin ve takımın ikinci golüne imza atmış oldu. Mücadelede 82.dakikaya girildiğinde ise Erciyesspor, ataklarını artırma çabasına girdi. Insa Sally ve Emrah ikilisi ile topu önde tutmaya çalışan mavi-siyahlı temsilcimizde 87.dakika ise Gohou yine kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu fırsatı değerlendiremedi. 5 dakikalık uzatma devresinde ise skor değişmedi ve mavi-siyahlı temsilcimiz sezonun 4. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında ilk yenilgisini alarak 7 puanda kaldı. (Spor Servisi)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti