ASLAN VE KARTAL’DAN 4+1 FORMÜLÜ

ASLAN VE KARTAL’DAN 4+1 FORMÜLÜ

SARI-KIRMIZILI EKİBE, MENSAH İÇİN YENİ FORMÜL

Maicon’un satışından gelen parayı Ganalı futbolcunun transferine ayıran sarı-kırmızılı kulüp, Kayserispor’a 1 milyon Euro’nun yanında takas olarak Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık ve Jimmy Durmaz’ı önerdi. Bu öneri sonrasında Beşiktaş’ta takas için 4 oyuncu önerdi.

Satış listesine koyduğu Belhanda'ya kulüp arayan Galatasaray, Faslı 10 numaranın yerine Bernard Mensah'ı düşünüyor. Kasımpaşa ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Mensah için sarı-kırmızılılar ilk somut adımı attı ve Ganalı yıldızın bonservisine sahip Kayserispor'a resmi teklifini yaptı. Maicon'un satışından gelen parayı Mensah'a ayıran Galatasaray yönetimi 1 milyon Euro'nun yanında Kayserispor'a takas olarak tam 4 oyuncu önerdi.

Galatasaray’ın bu teklifi karşısında daha önce yaptığı teklifi artıran Beşiktaş’ta 4 futbolcu ve bir miktar para teklifi ile Kayserispor kapısını yeniden çaldı. N'Sakala ve Wellinton transferlerinde sonuca ulaşan, yıldız forvet Balotelli ile de anlaşmaya varan Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın çok istediği Mensah transferini de bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Transfer için bu kez Başkan Ahmet Nur Çebi devreye girdi ve Berna Gözbaşı ile transfer şartlarını görüşerek işi bitirmek için teklifini sundu.

25 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu, Atletico Madrid'den Kayserispor’a gelmişti. Daha önce "Atletico Madrid'e borcumuzu ödeyene Mensah'ı veririz" diyen Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı dün A Spor'a yaptığı açıklamada, "Görüşmelerimiz sürüyor. En iyi teklifi kabul edeceğiz" ifadesini kullandı.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti