ASKON, MHP İL BAŞKANI TOK’U ZİYARET ETTİ

ASKON, MHP İL BAŞKANI TOK’U ZİYARET ETTİ

BİZLER GÖNÜL İNSANLARIYIZ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il başkanı Serkan Tok’u ziyaret etti.

ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan faaliyetlerinin kış dönemi ile birlikte arttığını belirterek “ASKON olarak ülkemize değer katacak işler yapmaya devam ediyoruz. Bünyemizde çok sayıda işadamı mevcut. Bir araya gelerek ülkemiz için ve özelde Kayseri için ne yapabileceğimizi konuşuyor, harekete geçiyoruz. ASKON Kayseri’de 5. yılını geçiriyor olmasına rağmen çok güzel bir etki yaptı. Gittiğimiz yerlerde faaliyetlerimizi takdirle anlatılıyor görünce bizlerde mutlu oluyoruz. Doğru bildiğimiz yolda güzel işler yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ASKON Kayseri başkan vekili Alperen Murat ise “Bugün sayın başkanımıza hayırlı olsun temennilerimizi iletmek üzere ziyarete geldik. Sağ olsunlar bizleri en güzel şekilde misafir ettiler. Vatanına hizmet eden insanlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Her ne kadar pandemi nedeniyle eskisi kadar sık görüşemesek bile gönül bağımızı devam ettiriyoruz. Bu ülkede karşılıklı görüşme olmadan da iyilik ve güzellik yayıldıkça dikkat düzeyimiz arttıkça daha mutlu günler yaşayacağız.” dedi.

MHP Kayseri il başkanı Serkan Tok, “Kıymetli ASKON yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bize güzel hasletlerimizi hatırlattı. Bizler gönül insanlarıyız. Birilerinin gönlüne dokunduğumuz zaman mutlu oluyoruz. Yoğun günler yaşıyoruz ancak bu süreçte farklı programlar yapmaktan kendimizi alıkoymuyoruz. Bugün yine bir kardeşimize nişan töreninde yüzük takmak üzere söz vermiştik, yoğunluk içerisinde söz vermenin bilinci ile kendilerinin yanında bulunduk. Bizler bu ülkede en ufak bir hizmetimiz bile olacaksa onu yapmaktan geri durmayacağız.” İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da