ASKF’DA SEÇİME DOĞRU

ASKF’DA SEÇİME DOĞRU

SOYKARCI, EKİBİYLE KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçime doğru. Yeniden aday olan Başkan Musa Soykarcı, seçime 2 gün kala kameralar karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçime 2 gün kaldı. Soykarcı ve yeni ekibi, seçim öncesi kameralar karşısına geçti. Bir çok konuda açıklamalarda bulunan Soykarcı, genç ve yeni bir ekiple ASKF’ye aday olduklarını açıkladı.

Genel Kurul’un Çarşamba günü yapılacağına dikkat çeken Musa Soykarcı, şöyle dedi: “Pandemiden dolayı Haziran 2020’de yapacağımız genel kurulumuzu yapamamıştık. Demek ki biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu çok iyi temsil ettik. Her zaman gündemde tuttuk. Amatör Spor Kulüplerimizin faydası olan projeleri hayata geçirdik ki karşımıza birileri aday oldu. Karşımıza birilerin aday olması bizde sadece onure eder ve onur duyarız. Karşımıza aday olan arkadaşlar bizim dostlarımız.  Ben her söze başladığımda Mutlu hocanın isminin anıldığında Mutlu benim kardeşim ve bu camianın bir değeri diye hep bahsetmişimdir.  Hiç hakkında kötü bir şey söylememişimdir.  Buradan bir mağduriyet yaratmak kimseye fayda getirmez. Çünkü ben ne demişim 1 sene önce herkes aday olabilir. Tabi ki herkes aday olabilir. Neden, bizim Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz kurulduğu günden bu yana yönetime giren ve ayrılan 130 civarında arkadaşımız var.  Federasyonu aday olabilecek sıfatı taşıyan arkadaşlarımız.  Tüzük çok açık. Tüzüğü bile bile burada mağduriyet yaratmanın bir anlamı yok.  Ben Mutlu Önal kardeşime şunu söylüyorum.  Mutlu kardeşim diyor ki benim lise diplomam yok, be üniversite sınavına gireceğim. Ya kazanırsam.  Böyle bir hayat yok.  Mutlu bizim değerimiz. Mutlu Önal bize ilk başta gelseydi, ailemizin büyüğü Rıfat Pakkan ağabeyime gelseydi, ben sizinle birlikte çalışmak istiyorum deseydin ve Mutlu bizimle olurdu. Gelecekte de bu federasyonun başkanı olması için hiçbir neden yoktu. Ben bunu bilir bunu söylerim.”

Soykarcı, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Aday olacak arkadaşlarıma birlik beraberlik içerisinde bir genel kurul geçirmemizi temenni ediyorum. Seçim biter, dostluk, hizmet başlar. Biz yerimizdeyiz o arkadaşlarda bizim değerimiz. Biz hepsini seviyoruz.  Türkiye örnek olacak bir genel olmasını diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak