AS BAŞKAN UYAR´DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

AS BAŞKAN UYAR´DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

?LİGİ İSTEDİĞİMİZ YERDE TAMAMLAYIP, AVRUPA´YA GİDECEĞİZ?

Kayserispor Kulüp As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, 26.haftada oynanacak olan Konyaspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Konya deplasmanından üç puanla döneceğiz diyen Uyar, ?Ligi istediğimiz yerde tamamlayıp, Avrupa´ya gideceğiz´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 26.hafta, 16-17 ve 18 Mart´ta oynanacak. 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Atiker Konyaspor´a konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp AS Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, ?Ligi istediğimiz yerde tamamlayıp, Avrupa´ya gideceğiz´ dedi. Uyar, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Konya maçından önce oynadığımız, Karabük maçını üç puanla kapatmak bizim için büyük bir avantaj oldu. Geride 9 hafta kaldı ve bütün maçlarımız final niteliğinde olacak. Bizim için takımın adının ne olduğunun önemi yok. Aldığınız her galibiyet hedef yolunda, ilerlemenizi kolaylaştırıyor. Konya, Ankara, Bursa bizim için hiçbiri fark etmiyor. Konya deplasmanında hedefimiz net galibiyetle dönmek istiyoruz. Bir hedefimiz var ve buna ulaşmak istiyorsanız, her maçı final havasın görüp, ona göre hazırlanmanız gerekir. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, hedeflediğimiz yerde ligi tamamlayacağız.?

Takımın zaman zaman motivasyon eksikliği yaşadığının altını çizen Uyar, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; ?Hedefe doğru giderken daha stresli hissedersiniz. Herkes Karabük düşmüş takım, 3 atarız, 5 atarız diye düşünüyordu. Böyle bir şey yok. Her maç çok zor. Her maçın kendi içinde bir hikâyesi var. Güçsüz ve düşmüş diye adlandırdığımız takımlara karşı motivasyon eksikliği oluyor. Fenerbahçe maçında bu kadar çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi gidecek ve sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız.?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ-Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak