AS BAŞKAN UYAR´DAN FLAŞ AÇIKLAMA

AS BAŞKAN UYAR´DAN FLAŞ AÇIKLAMA

?DENİZ TÜRÜÇ, KİMSEYLE ANLAŞMADI, BİZİMLE BİR YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR? ...

Kayserisporlu Deniz Türüç´ün Trabzonspor ile anlaştığı haberlerine ilişkin Kayserispor Kulüp AS Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, Spor Dünyası programında açıklamalarda bulundu. Uyar, ?Deniz hakkında çıkan transfer haberlerinin hepsi asparagas? dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısında gerek yönetimi gerekse de futbolcuları ile baştan aşağı yenilendi. Bu yenilenmenin ardından sarı-kırmızılı ekip, büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkış sonrasında ise sarı-kırmızılı ekibin futbolcuları hakkında transfer dedikoduları ortaya çıktı.
Transfer dedikodularının ilk kurbanı ise Kayserispor´un 10 numarası Deniz Türüç oldu. Türüç´ün, Trabzonspor ile anlaştığı yaygın medya aracılığı ile herkese ulaştı. Bu haberlerin ardından Spor Dünyası programına konuk olan Kayserispor Kulüp As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, transfer dedikodularına açıklık getirdi.
Deniz kimseyle anlaşma yapmadı diyen As Başkan Uyar sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Deniz Türüç´ün daha devam eden bir sözleşmesi var. Bu devam eden sözleşmede de her hangi bir opsiyon maddesi de yok. Deniz hakkında çıkan transfer haberlerinin hepsi asparagas. Deniz, kimseyle anlaşmış değil. Mukavelesi devam ediyor. Trabzonspor´la anlaşma gibi bir durum yok. Bana, yapılan haberleri mi soruyorsunuz? Ben, bunlardan çok mutlu oluyorum. Kulüp ve spor çok iyi durumda ama bu işler para ile dönüyor. Birileri gidecek, birileri de gelecek. Her hizmetin bir bedeli var. Bu oyuncunun bonservis bedelini birileri ödüyorsa, alabilirler hiçbir sorun yok. Deniz, bizimle ömrümüzün sonuna kadar oynayacak diye bir mukavelesi yok. Anadolu tabiri ile oynamaktan amaç, kazanmak. Deniz Türüç´ün, Kayserispor ile bir sezon daha sözleşmesi var. İnsanlar içeriği bilmeden, yazıyor ve çiziyor. Bizde, keyifle seyrediyoruz.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı