ARTIK VİCDAN KALMAMIŞ!

ARTIK VİCDAN KALMAMIŞ!

Spor Toto Süper Lig`in 11.hafta maçında Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş`a 3-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig`in 11.hafta maçında Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş`ı ağırladı. Karşılaşmayı konuk takım Beşiktaş 3-0 gibi net bir skor ile kazanırken maçın ardından temsilcimiz Kayserispor`da Teknik Direktör Robert Prosinecki istifa etti.

KAYSERİSPOR 0-3 BEŞİKTAŞ

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Beşiktaş oldu. 2.dakikada Fernandes`in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Gökhan`dan döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı. 18.dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan`ın ortasında çıkan karambolde top Olcay`ın önünde kaldı. Olcay`ın sert vuruşun meşin yuvarlak şutu üstten auta çıktı. 22.dakikada sol kanattan Almeida’nın topla buluştuğu anda ofsayttı. Hakem karşılaşmayı oynattı. Almeida’nın vuruşunda Gökhan`dan dönen topu yine ofsaytta olan Olcay ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0`a taşıdı. 25.dakikada Mouche`nin kullandığı köşe vuruşunda Fonceca`nın kafa vuruşunda Motta`nın son anda çıkardığı topu savunma uzaklaştırdı. 45. dakikada Gökhan ceza yayının üzerinden sert vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi. İlk yarı konuk takım Beşiktaş`ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KAYSERİ, HAKEMLERE TEPKİ İÇİN BASIN KARŞISINA ÇIKMADI! 

İkinci yarıya ise hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. 47.dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Mouche, Sefa ile duvar pası yaptı. Topu önüne alan Mouche`nin plase vuruşunu kaleci Tolga aldı. 52. dakikada Mouche`nin kullandığı köşe atışında Salih`in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 56.dakikada sol kanattan Mouche`nin ortasında top müsait pozisyondaki Nobre`ye gelmeden kademede Ersan topu kornere çeldi. 82.dakikada sağ kanattan Fernandes`in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Motta`nın sert vuruşunda top kaleci Gökhan`ın ellerinin arasında geçerek direğe çarptı. Direkten sert bir şekilde dönen top kaleci Gökhan`ın sırtına çarparak fileleri havalandırdı ve skor Beşiktaş lehine 2-0`a geldi. 90+3. dakikada Olcay Şahan`ın verdiği pasta Eneramo plase vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0`a taşıdı. Karşılaşmayı konuk takım Beşiktaş 3-0 kazanarak 18 olan puanını 21`e yükselterek 3.sıraya yerleşti. Kayserispor ise 6 puanda kalarak son sırada yer almaya devam etti. (spor servisi)



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var