ARTIK ONLARIN DA BİR TIP MERKEZİ VAR

ARTIK ONLARIN DA BİR TIP MERKEZİ VAR

Kayseri`de hizmet veren bir tıp merkezinde, köpek ve kedilerin her türlü bakımları ve tedavileri ile sokak hayvanlarının tedavisi ücretsiz olarak yapılıyor.

Melikgazi ilçesi Çay Bağları mevkisinde yer alan Alnar Veteriner Tıp Merkezi’nde köpek ve kedilere veterinerlik hizmeti veriliyor. Tıp merkezinde mama ile köpek ve kediler için aksesuarlar da bulunuyor. Tıp merkezi bünyesindeki uzman kadrosuyla vatandaşlara hizmet veren Uzman Veteriner Hekim Bahattin Narin ve Ayhan Alan, kedi ve köpeklerin bakımının evlerde de yapıldığını söyledi.

 Alnar Veteriner Tıp Merkezi hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Ayhan Alan, “Bizde koruyucu hekimlik ön plandadır. Bu amaçla da kedi ve köpeklerin aşıları, parazit tedavileri yapılmakta, hayvanlarımız hastalanmadan koruma altına alınmaktadır. Bunun yanında da hasta hayvanların sahiplerinin yerine bunların takibini yaparak, günü gelmiş aşıları hasta sahiplerine bildirmekteyiz. Buraya da rahatlıkla gelip, köpek ve kedilerinin aşılarını yaptırmaktalar. Problemli ve büyük olan hayvanların gelemediği zamanlar, biz yerinde gidip aşı yapıyor ya da gerekli hizmetleri veriyoruz” diye konuştu.

 Merkezde kırık, çıkık gibi travmatolojik sıkıntıların da çözüldüğünü söyleyen Uzman Veteriner Hekim Bahattin Narin, “Merkezimizde kedi ve köpeklerin kırık, çıkık gibi travmatolojik sıkıntılarını burada çözüyor, uzman ekibimizle beraber tedavi ediyoruz. Burada tüm ortopedik ve cerrahi ameliyatları başarılı bir şekilde yapabilmekteyiz. Bunun yanı sıra köpeklerin genel bakımı, banyo, tırnak ve traş bakımları olmak üzere tüm bakım işlerini karşılamaktayız. Ayrıca pet hayvanların mama ve aksesuar hizmetlerini de vermekteyiz” şeklinde konuştu.

 Vatandaşlara veteriner hekim danışma hizmeti de verdiklerini ifade eden Narin, “Veteriner hekim danışmanlık hizmeti de vermekteyiz. Hangi aileye hangi köpeklerin uygun olduğunu, vatandaşlarımız ile beraber uzun süre yaşayabilecek pet hayvanlarını seçmekteyiz. Ayrıca sokak hayvanların tedavisini ücretsiz olarak yapıp, tedavileri bittikten sonra sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız olursa sahiplendiriyoruz, yoksa Melikgazi Belediyesi`ne bu hayvanları teslim edip, sokakta ölmesini engelliyoruz” açıklamasında bulundu.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı