"ARTIK HEDEFTE DEVRE ARASI VAR”

Bank Asya 1. Lig'de Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor’da Kulüp Başkanı Ziya Eren, müsabaka öncesi açıklamalarda bulunarak “Son haftalarda alabildiğimiz kadar puan alıp devreye moralli gireceğiz” şeklinde konuşt

Bank Asya 1. Ligi temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’da Kulüp Başkanı Ziya Eren, Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, sezon başından bu yana yakaladıkları başarıyı Kasımpaşa maçında da devam ettirmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Hafta sonu oynanacak karşılaşma için hazırlıkların kulüp tesislerinde devam ettiğinin altını çizen başkan Eren, “Takımda moraller yerinde. Yönetim kurulu olarak bizde elimizden geleni yaparak takımı moralli tutmaya çalışıyoruz. Kasımpaşa maçı öncesi herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Takım olarak yakaladığımız her fırsatı değerlendirip sonuca ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN EREN, NET KONUŞTU!

 

Devre arasına kadar kalan maçlarda kayıp yaşamak istemediklerini söyleyen Eren, “Devre arasına daha moralli girmek için elimizden geleni yapacağız. Son maçlarımızda alabildiğimiz kadar puan alıp, ikinci devre için çalışmalara başlayacağız. Şuan son haftalarda takımın kart görmemesi, sakatlıkların yaşanmaması ve puan kaybetmememiz için çalışıyoruz. Devre arası transfer döneminde ise teknik heyetimizin raporlarına göre hareket edeceğiz” açıklamasında bulundu. (SPOR SERVİSİ)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’