ARTIK HEDEF OLİMPİYATLAR

ARTIK HEDEF OLİMPİYATLAR

TEKVANDOCULAR, HAFTANIN HER GÜNÜ ÇALIŞIYOR

Melikgazi Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren Tekvando Takımı’nın yeni hedefi olimpiyatlar. Sporcular haftanın her günü Melikgazi belediyesi Tınaztepe Sosyal Tesisleri’nde çalışıyor.

5 yıldır büyük bir özveri ile Antrenörler Yavuz ve Arzu Sayan gözetiminde çalışan 27 tekvandocu hedef yükseltti.

Türkiye’de ve Balkan, Avrupa şampiyonalarında  istediği sonuçları alan sporcular 2021 yılında Brezilya’da yapılacak olan Deafolimpik Olimpiyatları’na, gözünü dikti.

2019 yılında minik, yıldız, genç, ümitler ve büyükler kategorilerde şampiyonluklar kazanarak Kayseri tarihinde bir ilke imza atarak başarıyı yaşatan Melikgazi Belediyespor, tekvando takımı sporcuları, aynı yıl içerisinde Avrupa 2.cisi Avrupa 3.cüsü ve Balkan Şampiyonu  çıkartan başarılı sonuçlar aldılar. 2020 yılında ise İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda, 7 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile takım halinde şampiyon oldular. Şampiyon olan sporcularımız milli takımlarda yer alma hakkı kazandı ve milli takım kampına davet edildiler. Türkiye, Balkanlar ve Avrupa’da istediği başarılı sonuçları alan milli sporcuların yeni hedefi ise 2021 yılında Brezilya’da yapılacak Deafolimpik Olimpiyatları’nda yer almak oldu. Pandemi sürecini de boş geçirmeyen tekvandocular, haftanın her günü Yavuz ve Arzu Sayan yönetiminde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Melikgazi Belediyesi sayesinde tesis konusunda sorun yaşamıyoruz diyen Antrenör Yavuz Sayan, şöyle dedi: “Haftanın her günü çalışıyoruz. Tabii Pandemi nedeniyle tek antrenman yapıyoruz. Melikgazi Belediyesi’nin bütün semtlerde güzel tesisleri var. Bu tesislerin olması, değerli ve yetenekli sporculara ulaşmamızı sağlıyor. Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na bu nedenle teşekkür ediyorum.”

Alınan başarıların önemine dikkat çeken Sayan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Melikgazi Belediyesi adı altında 2 yıldır kulüp çalışması yapıyoruz. Bu süreç içerisinde 2019 yılında Türkiye çapında tüm kategorilerde şampiyonluk elde ettik. Bu bizim aynı zamanda takım halinde şampiyonluğumuzu da getirdi. Pandemi sürecinde de boş durmadık ve çalıştık. Bu çalışmaların sonucunda da 2020  Eylül ayı içerisinde Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında yine yıldız genç ve büyükler kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonu olduk. Başarı kesinlikle bir ekip işidir. Melikgazi Belediyesine, başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na ve başkan yardımcımız ve Kulüp Başkanımız Yakup Yüksel’e destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekvandocularımız bu Pandemi sürecinde antrenmanlarını aksatmadan yaptılar. Bunun sonuçlarını da aldık. Hedefimiz, Melikgazi Belediyesi bünyesinde ilimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirerek. Melikgazi Belediyesini sporda marka belediye yapmak istiyoruz. 2019 yılında Avrupa ve Balkan şampiyonlukları aldık. Melikgazi adı her yere ulaştı. Ülke sınırlarını aştı,  eşim Arzu Sayan da hep yanımızda ve bizlerden desteklerini esirgemiyor. Şimdiki hedefimiz, olimpiyatlarda altın madalya alarak İstiklal Marşımızı dinletmek ve bayrağımızı göndere çektirmek  istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı