ARSLAN VE HASKARAMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ARSLAN VE HASKARAMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

SERVET İLE MUSTAFA DÜNYA EVİNE GİRDİ

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan'ın oğlu Mustafa hayatını Kayseri'nin tanınmış simalarından İbrahim Haskaraman'ın kızı Servet ile birleştirdi. Genç çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken şahitliliğini ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptı.
Flamingo düğün salonun da düzenlenen törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Milletvekili Dr. İsmail Tamer, Vali Orhan Düzgün, Kayseri Eski Valilerinden Danıştay üyesi Mevlüt Bilici, Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız,Ak Parti Milletvekili Adayları Mehmet Özhaseki, Kemal Tekden ,Havva Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Kocasinan Belediye Eski Başkanı Bekir Yıldız, Hacılar Belediye Eski Başkanı Ahmet Erdem, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya, Arslan ve Haskaraman ailelerinin yakınları iştirak etti.
Mutlu bir gelecek için hayatlarını birleştiren Servet ile Mustafa davetlilerin alkışları arasında salona girdi. genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. Nikah şahitleri ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, Kayseri'nin Eski Valisi Danıştay üyesi Mevlüt Bilici Ak Parti Milletvekili Adayları Mehmet Özhaseki, Kemal Tekden ve Mustafa Büyükkatırcı yaptı.
Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik, Servet ve Mustafa çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde bulundu. Ardından genç çiftin nikahlarını kıydı.
Nikah töreninin ardından nikah şahitleri de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde bulundular. Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, Cenab-ı Allah mesut bahtiyar etsin. Evlilikte mutlu olmanın yolları var. Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş' in gelin ve damada bir önerisi var. ‘Ben hanıma bitaat ettim rahat ettim' diyor. Böyle bir yol var. Başkaları da tersini yapıyor. Gençlerimizde artık hangisine uyarlarsa kendi aralarında bir yol bulsunlar. Sonuna kadar inşallah huzurlu olsunlar. Allah mesut bahtiyar etsin” ifadelerinde bulundu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise, Servet ile Mustafa'ya bir ömür mutluluklar diliyorum. Arslan ve Haskaraman ailelerini tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin ömür boyu devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Evlilik cüzdanını ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, geline takdim ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan` in 3 çocuk tavsiyesini yenileyerek, genç çifte nasihatlerde bulundu. Bakan Yıldız, Allah mübarek etsin. Allah mesut ve bahtiyar etsin. En kötü günleri böyle olsun. Sağlık varsa yanında hastalık var. İyilik varsa yanında kötülük var. Ola ki böyle bir durum olursa birbirlerine omuz verecekler, birbirlerine dayanak olacaklar ve birbirlerinize güç vereceksiniz . Ve bütün zorlukları yine aynı şekilde yenecekler. Birbirlerinin ailelerini kendi aileleri gibi görecekler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' in ülkemiz adına temennisini bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Allah sizlere en az 3 çocuk nasip etsin. Ve vatana-millete, dine-diyanete hayırlı uğurlu etsin”
Nikahı ardından Kuran-ı Kerim okundu.
Sonrasında ise genç çift, müziğin kıvrak ritmine ayak uydurup gönüllerince eğlendiler.
Son olarak ise Türk pop ve slow şarkılarla davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. Aydınlık bir gelecek için birbirlerine "Evet" diyen ve mutlulukları gözlerinden okunan çift'e biz de Kay-Grup ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti