Arslan Ve Korkmaz Ailelerinin Mutlu Günü Ahmet Ve Merve Dünya Evine Girdi

Arslan Ve Korkmaz Ailelerinin Mutlu Günü Ahmet Ve Merve Dünya Evine Girdi

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan'ın oğlu Ahmet hayatını Murat Korkmaz’ın kızı Merve ile birleştirdi. Genç çiftin nikâhını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kıyarken nikah şahitliğini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Vali Günaydın başta olmak üzere bir çok önemli isim yaptı.

Bir düğün salonunda düzenlenen törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy,Vali Sehmus Günaydın, Kayseri Eski Valilerinden Mevlüt Bilici, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Ak Parti İl Başkanı Başkanı Şaban Çopuroğlu, Mhp İl Başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erü Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayü Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Kay Grup Genel Yayın Yönetmenimiz Sami Dayangaç, Arslan ve Korkmaz ailelerinin yakınları iştirak etti. Mutlu bir gelecek için hayatlarını birleştiren Ahmet ve Merve davetlilerin alkışları arasında salona girdi. Genç çiftin nikahını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar kıydı. Nikah şahitliklerini ise, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Vali Günaydın başta olmak üzere bir çok önemli isim yaptı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahmet ve Merve çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde bulundu. Ardından genç çiftin nikahlarını kıydı.

 

Nikah töreninin ardından nikah şahitleri de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde bulundular. Ahmet ve Merve çiftine nasihatlerde bulunan Özhaseki de, hayatı mutlu etmek de sizin elinizde zindan etmekte sizin elinizde bu tercihi siz yapacaksınız diyerek şöyle konuştu: “Önemli olan evlilikte kurallara uyun. Kurallara uyarsanız başınıza bir sıkıntı gelmez. Trafikte bile kurallara uymadığınız da başınıza nasıl bir dert geliyorsa bunu bilin ve aklınızdan çıkartmayın”

 

Nikahı ardından Kuran-ı Kerim okundu. Sonrasında ise mutlulukları gözlerinden okunan genç çift dans edip eğlendiler. Aydınlık bir gelecek için birbirlerine "Evet" diyen çift'e biz de Kay-Grup ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı