2014 yerel seçimlerinde 4.dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Mehmet Özhaseki, sayımlar tamamlanmadan rakiplerine açık ara fark atarak bu seçimden de galip ayrıldı. Gazetemizin saat 23.30’da baskıya girdiği zamanlarda oy s

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamasında, “İnsanların kullanmış olduğu her oyu kutsal görmek lazım” dedi.

  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1030 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

   Başkan Özhaseki çıkışta yaptığı açıklamasında, “Son derece mutluluk verici. İnsanlar kalabalıklar halinde gelerek oylarını kullanıyor. Huzurlu bir ortam var. İnsanların eline 5 yılda bir fırsat geçiyor. Bu fırsatta da elbette ki geçmişte olanları değerlendirecekler. Şehirleri ile ilgili gelecekteki yapılacakları tahmin edip kim iyi iş yapacaksa ona oy verecekler. Diye konuştu.

2014 yerel seçimleri ilimizde huzurlu bir şekilde tamamlandı. Sabah saat 08.00’dan itibaren başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’da sona erdi. Sandıklarda oy verme işlemleri tamamlandıktan sonra oy sayımlarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi olan ilimiz ilçelerinde seçmenler, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelikleri için oy kullanıldı. Ayrıca başka bir sandıkta da mahalle muhtarları için oy kullanıldı. İlimizde 877.017 seçmenin 3210 sandıkta oy kullanması beklendi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı