Argıncık Tesisleri tadilatında sona gelindi

Argıncık Tesisleri tadilatında sona gelindi

18 Ağustos’ta yeniden hizmete açılacak

Amatör futbol liglerinin yükünü çeken en önemli tesislerden biri olan Argıncık Tesisleri tadilatta sona yaklaşıldı. Tesisler 18 Ağustos’ta hizmete açılacak. 

Amatör futbolun en önemli yükünü çeken Argıncık Spor Tesisleri’nin sorumlusu Eren Çalapverdi, tesislerdeki tadilatın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Çalapverdi, 2 aydır tesisleri hazır hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, şöyle dedi: “Yaklaşık 2 aydır zemin yenileme çalışmalarımız var. Çalışmaların sonuna geldik. Bugün itibariyle çalışmalarımız yüzde 98 oranında tamamlandı. Sadece ufak tefek detaylar kaldı. Yeni sezona yetiştirebilmek adına gece gündüz tabiri caizse burada arkadaşlarla beraber çalıştık. Hazır hale getirdik.”

18 Ağustos’tan sonra maçlara ve etkinliklere başlanacağına dikkat çeken Çalapverdi, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “2 tane nizami futbol sahasının zeminlerini değiştirdik. Isınma alanları ve koşu parkuru yapıldı. 450 metre uzunluğunda koşu parkurumuz yapıldı. Kulüp binalarının arkalarında yeni yüzme havuzumuz yapıldı. Yine 32 kameradan oluşan, yani tesisin her tarafını görebilecek şekilde kamera sistemleri döşendi. Tesisimiz yeni sezona hazır şu anda. En geç 18 ağustos tarihi itibariyle biz burayı teslim alıyoruz. Teslim aldıktan sonra da Süper Amatör ve Birinci Amatör Küme futbol sezonuna takımlara burada antrenman verecek şekilde planlamamızı, programımızı ona göre yapacağız. 18 ağustosa kadar herhangi bir aktivite yapılmayacak burada. 18’inden sonra antrenman ve maç için tamamen hazır hale gelecek.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’