ARANAN ŞAHISLARA ŞAFAK BASKINI

ARANAN ŞAHISLARA ŞAFAK BASKINI

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince 38 ekip ve 98 polis ile 28 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen şafak operasyonunda 15 şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  -  Aranan Şahıslar Büro Amirliğince  il merkezinde yapılan eş zamanlı operasyonda 'bina ve eklentileri içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık' suçundan yakalama emri ile aranan ve 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R. S., 'elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık', suçundan 5 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K. M., 'bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık' ve 'mala zarar verme' suçlarından aranan ve 5 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M. S., 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan yakalama emri ile aranan ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E., 'dolandırıcılık' suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M. K., 'bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık' ve '6136 SKM' suçlarından toplam 2 adet yakalama emri ile aranan ve 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ. A., 'yaralama' suçundan 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. D., 'reşit olmayanla cinsel ilişki' suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. K., '6284 SKM' suçundan 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş. A., 'kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma' suçundan 17 bin 500 TL adli para cezası bulunan S. Y., 'bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçundan yakalama emri olan M. A. isimli kadın, 'tehdit' suçundan iki ayrı yakalama emri bulunan H. D. ile birlikte çeşitli suçlardan aranan toplamda 15 şahıs yakalandı

Ayrıca, çalışmalar sırasında 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak', 'bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık', 'herkesin girebileceği yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık', 'basit yaralama', 'tedbir kararına uymamak' suçlarından 6 adet yakalama emri ile aranan, 3 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan, polis sorumluluk bölgelerinde meydana gelen oto hırsızlığı, kasten yaralama, tehdit, yağma,6284 SKM suçlarından 10 adet dosyadan aranan M.K. da polisi görünce çatılarından kaçarak saklandığı ahırda yakalandı.

Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.


Haber Kaynak : İHA

Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Sokak satıcılarına darbe

Polisten ‘kumar’ operasyonu

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası