ANTALYASPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

ANTALYASPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR-ANTALYASPOR BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Kayserispor, hafta sonu oynayacağı önemli Antalyaspor maçının hazırlığını yaptığı tek antrenman ile sürdürdü. Öte yandan, Kayserispor-Antalyaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta karşılaşmasında sahasında ağırlayacağı, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde, Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başlayıp pas çalışması ve dar alanda savunma oyunları ile sona erdi. Antrenmana sakatlıkları süren Van Derley ve Adnane Tighadouini katılmazken, Samba Sow fizyoterapist eşli6ğinde çalıştı.
Öte yandan, Kayserispor-Antalyaspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Sarı-kırmızılı ekip, bu önemli doksan dakikada taraftarının desteğini bekliyor. Yönetim, bu konuda biletlerin fiyatını oldukça düşük tuttu. Yönetim, yaptığı açıklama ile biletlerin 3 ve 5 TL´den satışa çıktığını duyurdu. Bu maçta yine sadece alt tribünler taraftara açılacak. Buna göre; Batı ve Doğu Alt tribünlerin bilet fiyatı 5 TL olurken, Kuzey alt ve Misafir Tribün biletleri ise 3 TL´den satışa sunuldu. Passolig tarafından satışa sunulan biletler ile birlikte Kayserili sporseverler en ucuza Süper Lig maçı izleyen seyirci olacak.
Kayserispor-Antalyaspor maçı, 10 Nisan pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakikada, saat 16:00´da başlayacak.
(SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’