ANMA PROĞRAMI YAPILACAK

ANMA PROĞRAMI YAPILACAK

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı YAPILACAK

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, vefatının 1. yılında Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle anacaklarını açıkladı.

 

      Saadet Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Mahmut Arıkan, vefanın imanın gereği olduğunu belirterek, ''Bizde vefamızı göstererek Rahmetli Erbakan Hocamızın talebeleri olarak onun çizmiş olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz. Muhterem Erbakan Hocamızı hayatımız boyunca hep ''İman tekeden süt çıkarmaktır'' sözü ile hatırlayacağız. Bu tanımla Erbakan Hocamız, insanlara imanın getirdiği imkanları hatırlatıyor, şanlı mazinin izinde imanlı bir kalbin gerçekleştiremeyeceği hiçbir hayal olmadığını zihinlere kazımış oluyordu'' dedi.

 

      Erbakan'ın gizli saklı söylenen hakikatleri haykırdığını ifade eden Arıkan, şunları kaydetti:

 

      ''Yeri geldi latife ile söyledi, yeri geldi kinaye ile söyledi, ama hep Hakkı söyledi. Müslümanların kendi aralarında utana sıkıla konuştuklarını, meydanlarda, televizyonlarda göğsünü gere gere kimseden korkmadan çekinmeden söyledi. Karşıt görüşlülerde eleştirdi, mütedeyyin insanlarda eleştirdi, ama o hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan Hakkı söylemeye devam etti. Erbakan Hocamızın vefatının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala gök kubbede gür sesi yankılanmakta. Zaman geçtikçe hocamız daha iyi anlaşılacaktır. Tıpkı yüce bir dağın ihtişamının, o dağın eteklerinden uzaklaştıkça daha iyi anlaşılacağı gibi.

 

      Hocamızı anma programları çerçevesinde 23-Şubat Perşembe akşamı Hunat camiinde Yatsı namazının müteakip okunan hatimlerin duası gerçekleştirilecek. 24-Şubat Cuma günü saat 13:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Prof. Dr. Necmettin Erbakan fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecek. Fotoğraf sergimizi hemşehrilerimiz 24-25-26 Şubat tarihlerinde gezebilirler. 24-Şubat Cuma günü saat 19:00 da İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda Erbakan Hocayı Anma konulu konferans gerçekleştirilecektir. Bu konferansa gazeteci-yazar Nurettin Şirin ve Hocamızın 25 yıl boyunca özel kalem müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Karaman verecek. 2-3-4 Mart tarihlerinde Hunat Çarşısında Prof. Dr. Necmettin Erbakan fotoğraf sergisi halkımız tarafından gezilebilecek.''

 



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi