ANKARAGÜCÜ KARŞISINDA TEK HEDEF GALİBİYET

ANKARAGÜCÜ KARŞISINDA TEK HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI CUMARTESİ SAAT 13:30’DA

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılarak Sivas deplasmanına moralli gitme istiyor.

Süper Lig’de 25.hafta Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması ile başlayacak. 25.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü’ne konuk edecek.

Salı gününden itibaren Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren HES Kablo Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Dan Petrecu gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Yoğun tempoya sahne olan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Temsilcimiz, Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak ve kampa girecek. Öte yandan, geride kalan haftayı cezalı olarak tamamlayan kaptan Sapunaru da, Ankaragücü karşılaşmasında formasına kavuşacak. Ligin ilk yarısında Kayserispor ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmayı, 1-0’lık skor ile Kayserispor kazanmıştı. 25.hatfa öncesinde HES Kablo Kayserispor, 24 puanla 16.sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 18 puanla 20.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, 13 Şubat Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev