ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİ

ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİ

KAYSERİ´DE TOPLANDI

Anadolu Öğrenci Birliği´nin Türkiye genelindeki teşkilat sorumlularının katılacağı ?Anadolu Öğrenci Birliği Eğitim Çalıştayı´ ilimizin ev sahipliğinde başladı? 4gün devam edecek olan çalıştaya 60 ilden ve 100 farklı üniversiteden 400 öğrenci iştirak etti? Çalıştay´da katılımcı üniversite öğrencilerinin ileride ülke adına söz sahibi olmaları için telkinlerde bulunularak, istişare toplantısı gerçekleştirilecek?
Anadolu Öğrenci Birliğince tertiplenen çalıştay ?Gültepe Kültür Merkezi´nde başladı. Ak PARTİ Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven, Anadolu Platformu Genel Başkanı Turgay Aldemir, Genel Sekreter Mehmet Akcan, İlim Hikmet Vakfı Adına Harun Çelik, Anadolu Öğrenci Birliği Başkanı Abdülvahit Yücel´in de iştirak ettiği çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Öğrenci Birliği Başkanı Abdülvahit Yücel yapmış olduğu değerlendirmede çalıştaya 100 üniversiteden 400 öğrencini iştirak ettiğini ve etkinliğin ana başlığının ?Gelecek Bizim´ olduğunu hatırlatarak ?Geleceği olmayan bir neslin yarına dair söz söylemeye hakkı yoktur .Anadolu Öğrenci Birliği Türkiye genelinde 100´e yakın üniversitelerde faaliyet gösteren, iyiliğin, güzelliğin, adaletin, barışın, umudun ve güzel bir geleceğin derdine düşmüş gençlerden oluşan bir topluluktur. Bu memleketin asli unsuru olan İslam´ın güzelliklerinin insanlara aktarılması, anlatılması anlamında bir misyon edinmiştir. Buradaki programımız, ana başlığı ?Gelecek Bizim´ Türkiye geneli Üniversite öğrencilerimizin istişareleri ile Üniversite yönetimiyle buluşma noktasında, değişik üniversitelerde bizim faaliyetlerimizi, organizasyonlarımızı, başka arkadaşlarımızı öğrencilerimiz ile buluşturan yönetici gençlerimiz burada 5 gün boyunca bir arada olacak. Yaklaşık 400 öğrenci katılıyor programımıza, Türkiye´nin değişik yerlerinden ve Kıbrıs´tan gelen öğrencilerimiz var. Uluslar arası öğrencilerimiz var. Biz bu çalışmalarda şunu önemsiyoruz; gençlik önemli. Gençlik gelecektir. Geleceği, gençliği olmayan bir topluluğun yarına dair söz söyleme hakkı yoktur? ifadesini kullandı?
7 yıl önce kurulan Anadolu Öğrenci Birliği, Şuan Anadolu Öğrenci Birliği bütün üniversitelerde teşkilatlanma çalışıyor. Kayseri´de olan programın amacı da Ülkemizdeki yozlaşma karşı ahlaki aşınmaya karşı bir tavır koyabilmek, ülkenin geleceğinde bir söz söylemek için, ülkenin yöneticilerini oluşturmak üzere üniversite gençliği üzerinde bir etki oluşturmak. 4 gün sürecek, 4 gün boyunca arkadaşlarımıza ülkemizin değişik yerlerinden gelen hocalar sunumlar yapacak ve konferanslar verecekler. Öğleye kadar Mustafa Eraslan Lisesinin salonlarında dersler, küçük seminerler olacak, öğleden sonraki kısımda Kültepe Kültür Merkezinde değişik konularda konferanslar olacak.
HABER: M. EMRE KİPMAN



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”