ANADOLU FARM´IN KURUCUSU İÇİN

ANADOLU FARM´IN KURUCUSU İÇİN

REKOR HAPİS CEZASI İSTENDİ?

Çiftlik Bank benzeri bir oluşum olarak ilimizde kurulan 90 milyon lira vurgun yaptığı tesbit edilen ?Anadolu Farm´ oluşumunda, yöneticiler için istenilen cezalar belli oldu. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´ne gönderilen iddianamede savcının oluşumun kurucusu İsa Karademir için istediği cezanın ise en az bin 500 yıl olduğu öğrenildi?

1,5 yıl önce ilimizde kurulan ve Çiftlik Bank benzeri bir oluşum olan Anadolu Farm, en az 90 milyon TL´lik vurgun yapmıştı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı´nın banka hesaplarına bloke koymasıyla başlayan süreç, ekibin tutuklanmasıyla tamamlanmıştı. Oluşumun kurucusu olan İsa Karademir için ceza istemi belli oldu. İsa Karademir´in kurucu, 4 kişinin de yönetici olduğu toplamda 41 zanlısı bulunan Anadolu Farm zanlıları oluşumu; suç işlemek için örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama gibi suçlamaların yöneltildiği zanlıların başındaki isim İsa Karademir için, 1.560 yıldan 3.900 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´ne gönderilen iddianamenin ardından davanın görülmeye başlanması beklenirken sadece bununla da sınırlı kalmayan İsa Karademir ve ekibi için ayrı bir iddianame daha hazırlandığı, bu iddianamenin ise 3 bin 172 kişiye karşı yapılmış olan nitelikli dolandırıcılık suçunu konu edindiği belirtildi.



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı