AMPUTE FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AMPUTE FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

SPOR GENEL MÜDÜRÜ BAYKAN ZİYARET EDİLDİ VE BİLGİLENDİRİLDİ

Ampute Futbol Kulüpler Birliği yönetimi Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret ederek kulüpler birliği hakkında bilgi verdi.

Ziyarete Kulüpler Birliği Başkanı Faruk Şahin, Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı İzzet Soydabircan, Kulüpler Birliği Proje ekibinden İsmail Temiz ve Kulüpler Birliği Teknik Kurul ekibinden Kerim Sağır katıldı.

Ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı ile yapılan görüşmeler de masaya yatırıldı. Verimli bir toplantının ardından Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ile Ampute Futbol Kulüpleri için yapılacak destek hakkında görüşmek için kulüpler birliğini Ankaraya davet edildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ampute Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Faruk Şahin, şöyle dedi: “Geçen hafta sayın bakanımıza yaptığımız görüşmenin ardından sayın genel müdürümüz Mehmet Baykan Bey’in bizleri makamında kabul etmesinden dolayı son derece memnun olduk. 20 ilde 36 kulüp ile temsil ettiğimiz kulüpler birliğimizin projelerinin ilgili makamlarca beğenilmesi bizlere olumlu yönde motivasyon sağlamaktadır. Gerek kulüplerimizin sorunlarına yönelik gerekse ampute futbolun gelişimine katkı sağlayacak projelerimizin sayın genel müdürümüz tarafından bizzat dinlenmesi ve kısa vadede çözüm üretileceğinin söylenmesinden dolayı kendilerine minnettarız. Ülke sporuna katkı sağlamak amacıyla yola çıktığımız bu yolda biz kulüp yöneticileri de kendi üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeyi birer görev adlederek resmi ziyaretlerimizin süreceğini çalışmalarımızı sayın bakanımızın, sayın genel müdürümüzün olurlarını  alarak sürdüreceğimizi taahhüt ederiz.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti

Melikgazi Kayseri Basketbol ligi 9.sırada tamamladı

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol:75 - BOTAŞ: 80