AMBAR ANAOKULU´NDA

AMBAR ANAOKULU´NDA

24 İLE ÖZGÜ YİYECEKLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen E-Twinning Projesi kapsamında ?Yeri Malı Herkes Bunu Kullanmalı? sloganıyla hazırlanan 24 ayrı şehre özgü yiyeceklerinin yapıldığı etkinlikte konuşan Ambar Anaokulu Müdür ü Hüsne Memiş  ? Biz onlara pastırmamızı gönderdik, onlarda kendi illerinin meşhur olan ürünlerini gönderdi. Bugünde yerli malı haftası olan 11-18 Aralık tarihleri içerisinde tanıtım sergisi düzenledik? değerlendirmesinde  bulundu?

Her yıl Aralık ayının 11-18´i arasında yerli malı kullanımına dair bir bilinç oluşturma amacıyla kutlanan ?Yerli Malı Haftası´ kapsamında Kayseri´nin Melikgazi ilçesindeki Ambar Anaokulu´nda, yerli ürünler tanıtıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yerli malına teşvik ve farklı illerin markalaşmış ürünlerinin diğer illerde de tanıtılması amacıyla düzenlenen E-Twinning projesi kapsamında aralarında Bursa, Adıyaman, Çorum, Kütahya, Rize, Bilecik´in olduğu illerin yerli ürünleri tanıtıldı.

Etkinlikte konuşan Okul müdürü Hüsne Memiş düzenledikleri programa katılan şube müdürleri ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, ?24 ilimizin katıldığı yerli malı twinning programımız, 24 ilin yöresel ürünlerinin sunulmasıyla birlikte oluşturulmuş bir programdır. Programda emeği geçen Burcu öğretmenime ve diğer öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok emek verdiler, özveriyle çalıştılar´ dedi.

Düzenlenen etkinliğe katılan Şube Müdürü Gazanfer Özcan, ?Böyle bir günde böyle güzel ortam ve güzel bir faaliyet gerçekleştirdiler. Hayırlı uğurlu olmasını, çocuklarımıza bilinç oluşturmasını diliyorum? ifadeisni   kullandı?

HABER :  STJ. SERHAT ÖLMEZ



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı