AMATÖR FUTBOLUN FİNALİ KADİR HAS´TA

AMATÖR FUTBOLUN FİNALİ KADİR HAS´TA

TALASGÜCÜ BELEDİYE İLE YOLSPOR KARŞILAŞACAK

İlimiz amatör futbol sezonunun finali Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Maç öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Sokarcı, tüm spor severleri Talasgücü ile Yolspor arasında oynanacak olan müsabakaya davet etti.
TALASGÜCÜ BELEDİYE İLE YOLSPOR KARŞILAŞACAK
Süper Amatör kümeyi lider olarak tamamlayan Talasgücü Belediye ile BAL´da mücadele eden Yolspor, ilimiz amatör futbolun finalinde Kadir Has Şehir Stadyumu´nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan müsabaka, saat 15:00´da başlayacak.
SOYKARCI ?KADİR HAS´TA OYNAMAK TÜM SPORCULARIN HAYALİ?
Maç öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve her iki kulübün yöneticileri, spor camiasını bu maça davet etti.
Toplantıda ilk olarak konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı şöyle dedi: ?2015-2016 futbol sezonun sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Süper Amatör Küme ve 1.Amatör Küme tamamlandı. Sadece 2.Amatör Küme A takımlar, 2.Amatör Küme U19´lar ve U13 müsabakaları oynanmaktadır. Bu müsabakalar tamamlandığı zaman ilimizde 2100 futbol müsabakasını tamamlamış olacağız. İlimizde, 81 tane kulübümüz var. Bunların diğer branşları ile 171 tane takım var. Lisanslı futbolcu sayımız, 4500 civarındadır. 4500 sporcu tesislerimizde, spor hayatını sürdürüyor. 2015-2016 futbol sezonunda, Süper Amatör Küme´yi lider olarak tamamlayan Talasgücü Belediyespor, başarılarından dolayı onları tebrik ediyorum. Bunun yanında Bölgesel Lig´de, hak kazanan ikinci takımımız Yolspor oldu. Talasgücü ile birlikte 1 Mayıs Pazar günü saat 15:00´da Kadir Has Stadyumu´nda ilimiz amatör futbolunu final maçını oynayacaklar. Amatör futbolcularımızın en büyük hayali Kayserispor´da, Erciyesspor´da futbol oynamak ve Kadir Has Stadyumu´nda futbol oynamaktır. Bu durum bizler için çok büyük olay. Tüm amatör camiaya sesleniyorum; her iki camiayı ve futbol severleri, bu maça davet ediyorum. Taban birliklerimizle hep bir aradayız. Fair-play çerçevesinde bu sezonu tamamladık. Bizlere, bu statta bizlere oynama şansı verenlere teşekkür ediyorum.?
KULAK ?TÜM SPOR CAMİASINI MAÇA BEKLİYORUZ?
Yolspor Kulüp Başkanı Ahmet Kulak şunları söyledi: ?Bize Kayseri´nin stadyumunu açan herkese teşekkür ediyorum. 6-7 yıldır, BAL´da mücadele ediyoruz. İmkanlarımız kısıtlı. Buna rağmen emeğini esirgemeyen futbolcularımıza ve emeği herkese teşekkür ediyorum. İlimizde namaglûp şampiyon olan Talasgücü Belediyespor´u tebrik ediyorum. Bu güzel maça, camiamızı hem de hemşerilerimizi bekliyoruz.?
KARAKULLUKÇU ?HEPİMİZİN HEDEFİ AMATÖR SPOR´A HİZMET?
Talasgücü Belediyespor Başkan Yardımcısı Ali Rıza Karakullukçu ise şöyle konuştu: ?Bizim Talasgücü Belediyespor olarak ilimizde mücadele veren sporcularımızı, ne kadar ileriye taşıyabilirsek diye düşünüyoruz. Bunun peşindeyiz. 6-7 yıldır Kayseri´ye hizmet veren Yolspor´u tebrik ediyoruz. Hepimizin hedefi, amatör sporu ileri götürmek.?
Son olarak her iki takımın antrenörü de maçta iddialı olduklarının altını çizerek birbirlerine başarılar dilediler.
(SPOR SERVİSİ)



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu