AMASYA GÖYNÜCEK´E ATANAN

AMASYA GÖYNÜCEK´E ATANAN

SARIOĞLAN KAYMAKAMINA BELEDİYE BAŞKANINDAN VEDA YEMEĞİ

Kaymakam: İlk görev yerim ve evim,
Belediye Başkanı: Birlikte çalışmak güzeldi

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, son kararname ile Amasya Göynücek kaymakamlığına atanan ilçe Kaymakamı Hasan Doğan´a bir veda yemeği verdi. Kaymakam Doğan ?Sarıoğlan benim ilk görev yerim ve evim oldu. Burayı unutmak mümkün değil´ derken, başkan Yıldız´da ?Sizinle çalışmak hem güzeldi hem de benim için onurdu´ diyerek ilçenin ?hemşehrilik beratını´ verdi
Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen Veda yemeğine, ilçe Kaymakamı Hasan Doğan ve eşi, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve eşi , ilçe Cumhuriyet Başsavcısı Halit Bilgiç, ilçe Jandarma Komutanı Eyüp Budak, ilçe Emniyet Amiri Adnan Yılmaz, hakimeler Funda Ateş, Aylin Baran, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Gül, Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, davetliler ile kamudaki bazı birim amirleri katıldı.
Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız yemekte yaptığı konuşmada, yeni bir göreve atanan ilçe kaymakamı Hasan Doğan ile güzel bir ortamda, bazı riskler alarak önemli bazı projelerin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını açıkladı. Hayatın çok hızlı geçtiği gibi görevlerinde çok çabuk geçtiğini tekrarlayan başkan Yıldız şunları söyledi.
?Asıl önemli olan çabuk geçen bu hayatta hoş bir sada bırakabilmektir. Ne mutlu ki Kaymakamımız Hasan Doğan´da ilçemizdeki görevinin ardından hoş bir sada bırakarak ayrılıyor. Görev sürem içinde biz de her zaman kaymakamımızın yanında olduk; kendisi de her zaman bize yardımcı oldu. Samimiyetimle söylüyorum ki görev yaptığım süre boyunca Sayın Kaymakamımızla çalışmaya devam etmek isterdim. Gönlü insan ve Türkiye sevdasıyla dolu sayın kaymakamımız ile imkanlar ölçüsünde bazı güzel projelere imza attık. Desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sarıoğlan´ın geleceği ve kalkınması için herkesten dileğim, birlik ve beraberliğimizi zedeleyen hareketlerden kaçınmaları, hayatı daima paylaşmaları, umutlarının, hayallerinin hep canlı kalması, içlerindeki inanç, sevgi ve barış ışıklarının hiç eksilmemesi, dilimize ve gönlümüze gelen şeylerin yarın ahirette bizleri utandırmamasıdır. Sayın Kaymakamımız, Sarıoğlan´da eserlerini, anılarını bırakarak, kendilerinden sonra gelenlere bunu devrederek, yeni görev yerlerine ayrı bir heyecanla uğurlanıyorlar. Burada yaptığı güzel hizmetlerin artarak orada da devam etmesini bekliyoruz ve buna inancımızın tam olduğunu belirtiyoruz. Sayın Kaymakamımıza ve ailesine hayatlarının yeni döneminde huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.?
Sarıoğlan´ın Kaymakamlıkta ilk görev yeri ve evi olduğunu belirten Hasan Doğan´da, kamu da bu tip vedaların ve görev değişikliklerinin hem normal hem de zor olduğunu açıkladı. Sarıoğlan´ın bu gün hak ettiği yerde olmadığının altını çizen Doğan ?Görev sürem içinde bazı zorluklara rağmen iyi, kalıcı proje, yatırım ve hizmetlere imza attığımıza inanıyorum. Keşke daha fazlasını yapabilseydik. Tüm Sarıoğlan´da yaşayan hemşehrilerime, gösterdikleri yakın ilgi, içtenlik ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum? dedi.
Daha sonra Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kaymakam Hasan Doğan´a, Belediye Meclis kararı ile verilen ?Hemşehrilik beratı´nı teslim ederek birde plaket verdi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ