ALTIN VE MÜCEVHER FESTİVALİ BAŞLADI

ALTIN VE MÜCEVHER FESTİVALİ BAŞLADI

Kuzucu Altın ve Mücevher Festivali bir alışveriş merkezinin sergi katında açıldı.

Açılışta haber ekibimize  bilgiler veren festival sorumlusu Yusuf Kuzucu yapılan organizasyonun Kayseri için bir ilk niteliğinde olduğunu belirterek, ilimiz sakinlerinin elmas, pırlanta ve takı üzerine her şeyi çok daha ucuza burada bulabileceklerini duyurdu.

Kayseri Park  Alış Veriş Merkezi’nin sergi katında bir hafta boyunca hizmet verecek olan Kuzucu Altın ve Mücevher Festivali açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi’de katıldı.

Haber ekibimize  festival hakkında bilgiler veren Kuzucu Altın ve Mücevher Festivali sorumlusu Yusuf Kuzucu; doğru ürünü doğru kişilerle buluşturmayı hedeflediklerinin altını çizerek şunları kaytetti…‘’Yapılan organizasyon Kayseri için bir ilk niteliğindedir. Bulunduğumuz alışveriş merkezi için bir ilk. Kayseri’de doğru ürünü doğru kişilerle buluşturmayı hedefliyoruz. 20 yaş ile 60 yaş arası her ürünümüz burada mevcuttur. Elmas, pırlanta ve takı üzerine şu anda Kayseri’de bulacağınızın artı ikisi artı beşi şu anda elimizde mevcuttur. Ben buradan Kayseri halkına seslenmek istiyorum. Kayseri halkı buraya uğrasın, ürünleri görsünler. Gördükleri zaman bizlere hak vereceklerdir. Ben başarılı bir hafta geçireceğimizi düşünüyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı