Alparslan Türkeş sosyal yaşam merkezi hizmete açıldı

Alparslan Türkeş sosyal yaşam merkezi hizmete açıldı

Melikgazi Belediyesi’nce Demokrasi Mahallesi’nde yapımını tamamlanan Alparslan Türkeş Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi törenle hizmete açılırken ; Başkan Mustafa Palancıoğlu içerisinde kütüphane, kafeterya, spor salonu ve eğitim salonları olan tesisin Melikgazi ilçesinin en büyük yatırımlarından biri olduğunu vurguladı.

Melikgazi Belediyesi tarafından TOKİ Demokrasi Mahallesinde yapımı tamamlanan Alparslan Türkeş Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinin açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi ve Demokrasi Mahallesi sakinleri iştirak etti.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Demokrasi mahallesinin ihtiyaçlarından biri olan sosyal tesisi bölge sakinlerinin hizmetine sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtip, tesisin Melikgazi ilçesinin en büyük yatırımlarından bir olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti. “İçerisinde kütüphane, kafeterya, spor salonu ve eğitim salonları olan Melikgazi ilçesinin en büyük tesislerinden birini burada açıyoruz. Hayırlı olsun” 

AK Parti’nin henüz çiçeği burnunda Milletvekillerinde Murat Cahit Cıngı’da konuşmasında bu güzel eseri Demokrasi mahallesine kazandırdığı için Başkan Palancıoğlu ve ekibine şükranlarını sunup, hayırlı olması temennisinde  bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ise tesise ‘Alparslan Türkeş’ isminin verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip, Cumhur İttifakı olarak Kayseri’de uyum içerisinde çalıştıklarının altını kalın çizgilerle çizdi.

Konuşmaların ardından Alparslan Türkeş Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinin açılış kurdelesi kesilerek, Toki – Demokrasi mahallesi sakinlerinin hizmetine sunuldu.

 

 

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı